- 23 Ocak 2019
- 25.493
- 33.160
- 2.273
Adettendir, dizleri sağlam bir Mojica şöyle bir şeymiş;
ASUS_Z00LD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bakıyorum simdi de pek matah birine benzemiyorson mohikan
Böyle bir deadline day daha 20 sene göremeyiz. Bu gün arşivlere eklenmeli çoluk çocuğa anlatılmalı. Kız arkadaşımla geç yatıyorum diye papaz olmuştuk bugün o bile git istediğin saatte uyu dedi![]()
bakıyorum simdi de pek matah birine benzemiyor
andone ve leminadan sonra kesmedi beni
ilk golü izle yeter
video unavailable
trabzon linnesi istiyormus kiralık
ama sadece maasını oderiz demisler
yani yokluktan riera oynadı diyoruz reisde kaçtane bek o adam gibi performans verdi hakan ünsallardan beri pek hatırlayamıyorum. sağda ebousi.Dedigin gibi 10 numara gerekli ve beklerin muhakkak degismesi lazim. Avrupa maclarinda cok sıkintı cekecez.
Bir de stoper lazim gibi. Kulubeye bakınca korkuyorum reis.
Sanki 13 kadrosundan daha kaliteli isimler var gibi şuan. Biraz izlemek lazım yinede. Stoperlerimiz bayagi sorundu o kadroda. Sol bek yok riera oynuyordu. Cenabet hamit vardı. Dany vardı yaw.![]()

Yalnız beyler, bu bilet alınmamış, rezervasyon edilmiş. Rezerve edilen kişinin ismini veremiyorum. İşlem yapan arkadaşın başı belaya girmesin. Bilgi kısmında Johan Mojica yazıyor. TK 1854 olarak gözüküyor. Ancak bilet provizyonu alınmadığı için sadece rezervasyon olarak gözüküyor.