Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nzonzi'nin 1+1 mevzusu nasıl tam olarak? Önümüzdeki yaz başka takım alabilirmiş dedi bir arkadaşım doğru mu?

Süresini geçirmediğimiz sürece opsiyonu bizde. 500 bin verip kiralık süresini uzatırız. Satın alma opsiyonu da ilk sene 16m, ikinci sene 13m. Opsiyon konulan kontratlarda başka takım müdahil olamaz opsiyon süresi geçmeden.

Okumuştum bu yazıyı tam hatırlamıyorum da.

Normalde sistem ve dizilişi hep ayırırım ama 4-3-3 demek orta sahayı boş bırakmak demek, bu açıdan eldeki orta sahaların hem pozisyon almayı, hem pasörlüğü hem de ofansif katkıyı iyi yapabilmesi lazım, bu orta saha hattını kurmak min 100 milyon euro, bu sistemi öğretmek minimum 1.5 sene.

Bekler, çok iyi pasör olmalı, çok dinamik olmalılar, kurmaya kalksan 30 milyon euro, öğretmeye kalksan 3 yıla belki.

Stoperler orta saha özellikli olmalı çünkü rakibi öne ittiğin zaman takımın ribaundcusu olması lazım, nispeten daha ucuz olur ama kaliteli adamlar olması lazım.

İleri üçlüye hiç girmeyeyim zaten direk sistem adamı bulsan 150 kağıda anca alınır, ki uygun adam bulmak da zor.

Yani 4-3-3le sistem oyunu oynamak zorundasın, 4-4-2 oynadığında zaten alan parsellemek daha kolay ya da 4-2-3-1 oynadığında takım kopuk olsa da ilerdeki 4lü işi çözebilir gerideki 4lü de savunma işini halledebilir. Komplike, kompakt ne diyorlarsa o tarz takımlar kurmak çok zor iş.
Kesinlikle dediğin gibi, şuan pozisyon oyunu oynamaya çalışıyoruz ancak bunu yapabilecek kapasiteye ve gerekli oyunculara sahip değiliz.
Bunların üstüne oyunu çok yavaş oynuyoruz. Kalecinin bile pasör olması lazım gerektiğinde pas oyununa sokabilmen gerekiyor, bizim Muslera maşallah dan dun vuruyor toplara ne yazık ki. O yüzden 4-4-2 veya 4-2-3-1 bize gidecek en iyi sistem gözüküyor dediğin gibi. Oynaması daha kolay.

bjkde çok enteresan ama bizim tam tersimiz pır pır ama beyinsiz bir kadro kuruyor gibi..Çok atlet bir kadro ama teknik ve kailte olarak zayıf gibi.

biz lemina ve andone biraz daha tempo ve hız sorunumuzu çözer ama yetmez.Zaten andone yedek olur.

Totolarına don alsınlar önce

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demin Beşiktaşlı bir arkadaşla konuştum Elneny-Lemina ne alaka diye, Fiko'ya sövdü, taraftarı dinlemiyor ikinci bir Aziz Yıldırım gibi davranıyor diye.

Beyler 2de yattım yeni kalktım , bu aradaki gelişmeleri alabilir miyim çok kısa :)

Babel'in şutunun asistini verdiği ve penaltıyı attığı için istatistiklerde önde gözüküyor olabilir, yaptığı pas hatalarının haddi hesabı yoktu.
Öyle tabii, bana göre de en iyisi Feghouli idi zaten. İstatistikler bazen yanıltıcı olabiliyor.
Aşırı pas hataları yapmasının sebebinin yaşadığı bel sakatlığı olduğunu düşünüyorum, yine pas hatası yapardı ama bu kadar çok yapmazdı Belhanda.

Takımı benimseme açısından sayısal olarak fazla olması problem teşkil edebilir biraz, Mor ile Andone tutarsa alınır zaten, Lemina çok zor, Seri imkansız.

2016-2017'de Bjk de öyleydi,aynısını ben de o dönem Bjk'ye demiştim ama adamlar o yıl bir şekilde getirdiler sezon sonunu.Terim'li takım bence haydi haydi getirir.Sezon sonunda da bakılır yine,bu hamleleri yapan yönetim-teknik heyet herhalde devamında da benzeri hamleleri yapacaktır.

Het Belang van Limburg - Belçika

Brugge, G.Saray'ın en iyi golcüsü Diagne'yi, Anderlecht'in elinden kaptı. Satınalma opsiyonlu kiralık ve kiralama bedeli €3M. Anderlecht şaşkın..

Başta Anderlecht, Diagne'nin maaşını ödeyecek - net €2M - ve Galatasaray'a €1M kiralama ücreti ödeyecekti. Ancak sonra devreye Brugge girdi. Kiralama bedeli €3M'a çıktı. 1,91m boyuyla ile gerçek bir hedef santrfor değil ancak bir şekilde gol atabiliyor ve bu en önemli şey.

1567413101153.webp

2016-2017'de Bjk de öyleydi,aynısını ben de o dönem Bjk'ye demiştim ama adamlar o yıl bir şekilde getirdiler sezon sonunu.Terim'li takım bence haydi haydi getirir.

Talisca 2 yıllıktı ama bir de Aboubakar vardı, başka var mıydı o sene? Demba Ba geldi sonradan onu saymıyorum.

Oyuncu benimseyebilir yani onda problem yok zaten de seneye yine sil baştan yapmak durumunda kalmayalım, oyuncu gideceğim kafasında olmasın benim derdim o.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt