Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla kim varsa aldık inşallah normal bir futbol izleyebiliriz artık. Bana nedense Kewell, Baros, Lincoln, Arda kadrosunu anımsattı herkes isim olarak iyi ama sonuç yok şu an gidişat o yönde umarım bunu kirariz oynayacağımız ilk maçta bayağı çehresi değişmiş olmalı takımın.

Nzonzi - Seri
Lemina

Böyle oynayabilir miyiz?

luyindama da öncelikli yazıyordu galiba
"Buna göre, futbolcunun kulübüne 3.000.000 Euro tutarında geçici transfer bedeli ödenecektir. Ayrıca Şirketimiz 2019-2020 sezonu yaz transfer döneminde oyuncunun satın alma opsiyonuna tek taraflı olarak sahiptir."

Bırakın öyle olsun. Zaten herşeyi en iyisini fener yapar.
Yav durumun böyle olmadığını adı gibi biliyorlar aslında ama bir kesime yaranabilmek için kalemini satan adamlardan hiç haz etmiyorum.. bunların geneli böyle, çıkıp yangın yapan kalemleri yok sonra niye böyle başarısızız.. adam olmaz bunlar..

"Profesyonel futbolcu Christian Luyindama Nekadio ve kulübü S.A. Standard De Liege ile oyuncunun 2018-2019 sezonu için geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne 3.000.000 Euro tutarında geçici transfer bedeli ödenecektir. Ayrıca Şirketimiz 2019-2020 sezonu yaz transfer döneminde oyuncunun satın alma opsiyonuna tek taraflı olarak sahiptir.
Boq7dik.neyse seneye bi şekil satariz artık o manyağı.dua edelim belcika liginde biraz gol atsin

1567420607438.webp

"Buna göre, futbolcunun kulübüne 3.000.000 Euro tutarında geçici transfer bedeli ödenecektir. Ayrıca Şirketimiz 2019-2020 sezonu yaz transfer döneminde oyuncunun satın alma opsiyonuna tek taraflı olarak sahiptir."
ha doğru ama işte bilmiyorum bence Diagne zorunlu değil

Linnes'i kiralayalım, sezon sonu Mariano gidince geri döner.

tatava yapmaya gerek yok yav en gec sezon sonunda donk linnes mariano nagatomo ve diagne bir daha dönmemek üzere paketlenecek. ozornwafor da yüksek ihtimal bir yere satilir. almeriada bile kadroya giremeyen genc almisiz. adam akilli yabanci kadrosu kuralim artik. yönetim iyi isler yapti son anda. kiralik adam almaktan cekiniyorduk eskiden. neyseki o sacma düsünceden kurtulduk

Bekler kaldı sorunlu bir de işte Handa kaldı onu da seneye satarız

Diagne'yi yaz boyu satamayıp Brugge'e kiralamışız işte. Belçika Ligi'nde iyi işler yapıp seneye teklif gelmesini bekleriz.

Bruggenin FFP sıkıntısı falan var mı zorunlu olsa Luyindama gibi 6 aylık için 3 m euro gibi para ödemeleri lazımdı adamların cebinden 1.2 m euro çıkıyor zaten seneye 13ü nasıl verecekler. Belçika basınını takip etmekte fayda var

Adamlar 62 milyona oyuncu satmis rengo ne FFPsi yahu

Beyler Diagne'nin opsiyonu zorunlu. Sene sonu görürüz kasmayın bu kadar kendinizi. İlerleyen saatlere büyük ihtimal Taylan'ı İstanbul semalarında göreceğiz. Emre Akbaba'nın da dönüşüyle ve Ömer'in orta da oynayabilmesiyle orta sahaya daha adam almayacağız. Mehmet olmadı ne yazık ki kulübü diğer kulüplere farklı bize farklı ücret çıkardı. Son anlar belki bir çark etme olur mu Es Es de bilmiyorum ama Taylan daha olası el sıkışıldı ufak detayları hallediliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt