- 12 Ocak 2013
- 50.754
- 60.086
- 4.323
onlar öyle diyorsa kesin zorunlu opsiyon vardıraspordakı sahıslar cagne konusunda zorunlu opsıyon mevzu bahıs değil diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onlar öyle diyorsa kesin zorunlu opsiyon vardıraspordakı sahıslar cagne konusunda zorunlu opsıyon mevzu bahıs değil diyor
Merak etmistim. Hatta Fatih hoca mi acaba dedim. Tesekkurler...dün falcaonun havalımınında alana cıkmadan hemen once telde konustuğu şahıs Néstor Fernando Muslera Micol imiş
Japon ille gitmem demiş
Tamamen sallıyor
Ajsjsjsjsj ağam naptın ağam
Transferi kapattık. Aklınıza gelebilecek her oyuncuyu sorgulama yaptım. Gelen yok.
Peki gidecek var mı?Transferi kapattık. Aklınıza gelebilecek her oyuncuyu sorgulama yaptım. Gelen yok.
Ajsjsjsjsj ağam naptın ağam
reis 3 kanal sekmesi acık ama bi halt dönmuyor cidden. mesela azonce herıfın tekı yıne asporda son gun trasnferlerını gecmste yasadığımız kötü tecrubelerle ılıskılendırmeye vs kalktı. ama baskada yayın yok naparsınonlar öyle diyorsa kesin zorunlu opsiyon vardırO değil dünden beri spor kanallarına bakıyorum yeminle bjk ve fb liler esir almış. Transferleri boklamak içni elinden geleni yapıyorlar. Adam gibi izleyecek bir spor kanalı yok. Youtube ye kaldık valla.