Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aspordakı sahıslar cagne konusunda zorunlu opsıyon mevzu bahıs değil diyor
onlar öyle diyorsa kesin zorunlu opsiyon vardır :D O değil dünden beri spor kanallarına bakıyorum yeminle bjk ve fb liler esir almış. Transferleri boklamak içni elinden geleni yapıyorlar. Adam gibi izleyecek bir spor kanalı yok. Youtube ye kaldık valla.

levent denen kolpacının haberi için konu açmaya gerek yok, nöbete yazalım

Sol taraftan sol ayaklı bir oyuncunun orta açmasıyla sağ ayaklı birinin sağ ayağına alıp oyuncunun kafasının arkasına doğru orta yapması arasında fark var. 2.sinde ekstra hamle yapmalı ve gelen topa kendi ivme kazandırmalı oyuncu. İlkinde topa hareketlenmesi yeterli gol pozisyona girmesi için.

kolay gelsin arkadaşlar :-)

beyler şöyle düşünün 5 gün önce şu ana kadar olacak transferleri söyleseler inanmazdınız ama şimdi doyumsuzluk yapıyorsunuz transferi kapattık gibi düşünün süpriz olursa ne ala olmazsa da hiçbir sıkıntı olmaz

onlar öyle diyorsa kesin zorunlu opsiyon vardır :D O değil dünden beri spor kanallarına bakıyorum yeminle bjk ve fb liler esir almış. Transferleri boklamak içni elinden geleni yapıyorlar. Adam gibi izleyecek bir spor kanalı yok. Youtube ye kaldık valla.
reis 3 kanal sekmesi acık ama bi halt dönmuyor cidden. mesela azonce herıfın tekı yıne asporda son gun trasnferlerını gecmste yasadığımız kötü tecrubelerle ılıskılendırmeye vs kalktı. ama baskada yayın yok naparsın

Hoca da demişti Galatasaray puan kaybedince yabancı kuralını konuşan yok ama kazanınca konuşuyorlar diye...
Fatih Terim: "'Örgütlü organize işler ama amatör' demiştim, sözlerime alınmışlar demek ki artık profesyoneller."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt