Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangi 37 şampiyonluk? Varsa böyle birşey çok iyi olur eziklere karşı argüman üretmek için. 1959 öncesine baktım sadece 1 tane milli küme kupamız var

Yahu andone daha yeni foto paylaştı romanya milli takımına gitmiş kampa hangi ara gelecekte sağlık kontrolüne girecek.

Yeni bir vakayla daha karşı karşıya kalmayalım :)

Hadi be birader kuruduk burada salın bir kap artık

Celal abi 14 sene şampiyonluk göremeden nasıl beklediniz , ve o Eskişehir maçında neler hissettin abi ufak bir özet geçermisin .
Mehmetcim çok koyu bir Galatasaraylı idi rahmetli babam. Ali Sami yen stadı açıldığında çöken trübündeymiş falan, maç kaçırmazdı. Daha 7 yaşında iken ilk maçım Ankaragücü deplasmanıydı. Çocukluk aşkımdı Galatasaray. 14 yıl şampiyon olamadan beklemek sevginin yanında hiç bir şey di hatırımda kalan. Orta okulda okuldan kaçar maçlara giderdim. O zaman fenerli bjklilerle filan maç seyrederdik. Bu günki gibi düşmanlık yoktu. Tarık Hodjic filan çok net hatırlıyorum şuan. B. Mehmetler Gökmenler Büyük Metinler (Tüpgaz Metin). Şampiyon olamasakta Galatasaray hep elitti. Hep farklıydı. Zaten Derwall zamanı uçacağimız belli olmuştu. 14 sene sonra gelen şampiyonluk günü dün gibi aklımda. Çok güneşli bir gündü. Şampiyonluk golünü de çok yakın arkadaşim olan Muhammed Altuntaş (Mami) drogbanın reale attıgı topuk golü gibi atmıştı , golcu olmadığı halde. Sonrası ilk kez sabaha hatta günler süren bu günün kutlamalarının ilki, başlangıcı diyebileceğimiz bir sevinç söleni... Hey gidi günler. O günleri görmeyen Galatasarayımın kıymetini anlamaz. Sonraki yıllar zaten bir roman olur. Ancak bu kısa posta bunları sığdırabildim.
Tek üzüntüm sevgili babamın UEFA şampiyonu olduğumuz yıl subat 2000 de vefat etmesiydi. '3 ay daha yaşayabilseydi o muhteşem günü de görecekti. Umarım bir yerlerden seyretmiştir.

İYİ ki GALATASRAYLIYIM, sağol baba.

Yuto'nun zaten 1 yil sozlesmesi var. Gerekirse Ocak ayina kadar dondur ve transfer yaparsin. Gercekten hucumda inanilmaz kotu. Bunun icin gercek 10 numara istedim. Zaten beklerden katki yok, kanatlar yavas, bir de ustune 10 numara yerine 8 numara ile oynayinca hucumda kisirlik yasiyoruz. Ustune iki 8 ile oynamamiza ragmen 1 duzine gol yiyoruz.

Köklü italyan gazetelerinden olan Della Masterchefo nun bilinen meshur Roma editörü Danilo Zanna dan son dakika bilgisi: Kolarov Galatasaraya cok yakin. Suan kendisi Istanbul Etilerdeki Nusrette bonfilenin yanina ne içecek, onu düşünüyor

Şampiyonluk tartışmasının içine girip argüman üretmek bile bu beyinsizlere koz verir. Bırakın kendileri çalıp kendileri oynasın. Ha öteki mahkeme kararıyla şampiyonluk alan yavsaklari da unutmamak lazım. Onlar yüzünden zaten bütün tantana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt