Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gördüğüm en iyi en verimli transfer dönemi. Mustafa cengiz ve albayraktan özür diliyorum. Eleştirdim ama hakkını sonuna kadar verdiler. Artık fatih terimin bir bahanesi kalmadı. Sol bek dışında tüm mevkilerde ligin en iyisiyiz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kolarov ciddi degil inanmayınız

Leminanın atletikliği ve çalım yeteneklerini görünce bu adamın 8 hatta 10 numarada denenmemiş olması enteresan geliyor

Bu arada futbolda geldiğimiz noktayı özetlemek açısından diyeyim.

Kaliteli kadro kurduk diyoruz ama Premier League’de West Ham, Wolverhampton vs ile ancak denk oluyor.

Arada ki ekonomik makas oldukça açıldı. Bu ülkelere ayrılan kontenjan arttıkça etkisini daha da hissediyoruz.

1-2 sene içinde CL de gruptan çıkmak da imkansız hale gelecek.

Bu durum cidden acı.

Yanliz bu epl top takim disi aslinda kimi aldigi pek de onemli degil,zira rakibimiz olamiyorlsr hic bir sekilde ,zamanla avrupa ligi desek orayida ciddiye alnlar yine top takimlari oluyor Cl ye katilmak icin

Benim korkum ,valencia ,sevilla,lyon ,.portekiz ekipleri ve italyan ekiplerinin asiri gelismesidir,oralsrin 2,3 veye 3,4 .takimlari asil rakiplerimiz.
1.torba ekipleri her zaman top class zaten
3. ve 4. torba ekiplerinin fahis bedeller harcayacak duzeye gelmesi ciddi anlamda bizi uzer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt