Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sa 4 5 saattir denizdeydim inş bu süre zarfında yeni 1 herif almışızdır sn rdaşlarım

Fiorentina, Rachid Ghezzal ve Hatem Ben Arfa'yı kadrosuna katmak istiyor. (Di Marzio)

Antu da yonetimi istifaya davet ediyorlardir galiba :D

Diagnenin maçlarını izleyip gol attırmak için bütün totemleri yapacağım her maç
eğer brugge ile yapacağımız ikinci maçta 4. ve 2. olamayacağımızı garantilersek ben bizimkilerin yerinde olsam diagneden 5 gol yerim. cl'de bir maçta en fazla gol atan oyuncu olarak piyasası olur :)

Tuyu dikecegiz seneye yabanci sınırı gelirse, ki gelmesi gayet muhtemel.

Cok merak ediyorum nasil bir planlamamiz var
Kiralık zaten hocam çoğu. Sözleşmesi bitenler de olacak, valla onlar düşünsün dünya üzerinde Türk pasaportu olan her aklı başında beyni olan futbolcunun ilk tercihi herzaman biz oluruz. Denizi bile zorla ite kaka kuşlara kaktırdık.

Uruguay (Muslera)
Kolombiya (Falcao)
Brezilya (Marcao, Mariano)
Japonya (Nagatomo)
Hollanda (Donk, Babel)
İsveç (Jimmy)
Fransa (Nzonzi)
Romanya (Andone)
Fas (Belhanda)
Cezayir (Feghouli)
Gabon (Lemina)
Demokratik Kongo (Luyindama)
Fildişi Sahili (Seri)

Takım birleşmiş milletler gibi oldu
Bide Galatasaray milli takıma oyuncu göndermiyor diyolla, al işte hepsi gidiyor

Linnes-Nagatomo-Yunus bu üçü 7m civarı bonservis getirse romanın istediği parayı verip alacaksın aslında kolarovu :asd: , sırf psikolojik tramva yaratması için bile istenir. Birde joker adam hem sol bek hem sol açık hemde sol stoper oynuyor.

Linnes’e rotasyon oyuncusu diyoruz ama geçen sezon 33 maç oynamış. Yani bir as oyuncu kadar maça çıkmış.
Nagatomo ve Mariano 1 yaş daha almış olacaklar bu yıl. Yani Linnes’e daha çok ihtiyacımız olacaktı ama artık 35 maça çıkacak bir Linnes yok.
Kontenjanda yer açılmalıydı evet ama beklerimiz böyle sıkıntılıyken joker oyuncumuzu göndermek bana göre yanlış bir hamle. Sezon içerisinde bunun sıkıntısını fazlasıyla çekeriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt