Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeni kadro
Sol bek mariano mu reis naptin

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seri fizik olarak çok zayıf kalıyor. Lemina çok iyi oldu.

Nzonzi Lemina ikilisi ile kale gibi orta sahamız oldu.

Hoca Seri yi hızlı kanat hücumları için bekte deneyebilir. Hızlı kanat oyuncularımız Emre Mor dışında yok. O da istenilen düzeyde değil.

Sol bek dediğin böyle olur;)

Aslında Lato'nun durumu "büyük takım psikolojisi" olayını çok net ortaya koyuyor. Genellikle Anadolu takımından gelen oyuncuların başarısız olma ya da aynı formunu devam ettirememe hatta aptallaşma seviyesine kadar gelmesine sebep olan bu bence.

Ben Lato geldiğinde umutluydum açıkçası ama 6 ay sonra top kontrolü bile yapamayan bir futbolcu oldu. Çünkü baskıyı kaldıramadı. Sahada oynarken kafası rahat hareket edemedi ve mental olarak koptu gitti. Şimdi Bursa'da niye vurdun niye pas vermedin gibi baskılar az. 1-2 de gol atıp özgüven kazandığında direk oyununa yansıyor.

Halı saha da bile hepimizin başına gelir. Özellikle forvet oynayan adam 2-3 kaçırmaya başladı mı o psikoloji ile aksiyonlarını net bir şekilde yapamaz.

En iyi örneklerden biri ise Gomis. Göztepe maçında onun yerinde hangi futbolcu olsa o penaltıyı atmaya çekinir ya da atmazdı. Penaltıyı alır almaz gitti topu aldı ve Şampiyonluk maçındaki golü atmış oldu.

Hayır bu comolli nin olayı ne futbolcu çapı sadece anadolu takımlarını emcüklemekten ibaret. Bide buna maaş veriyor sığırlar
Onda da onun bi olayı yok ki koç bir sponsorluk vb vaatler, yöneticilerin kişisel çıkarlarına uygun bir iki iş tamam bitti yoksa kim sallar komolli momolli

Ersun diyorki üzerine koya koya gidiyoruz herhafta, 6. hafta nasıl koyulur, çıkartılır, içinden geçilir göstercez canım benim

Yavaş yetişemiyorum transferlere yönetim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt