Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ok.gif
ilker - 02.09.2019 15:18​
bos.gif

Galata takımı Vedatı ve Mevlütü bize kaptırınca mecburen yedek forvete yabancı aldı ve sağ bekini göndermek zorunda kaldı. Sağlam koyduk adamlara‚ şampiyonluğun habercisi bunlar

:) beyin bedava ama bu almamış onu bile

Seri fizik olarak çok zayıf kalıyor. Lemina çok iyi oldu.

Nzonzi Lemina ikilisi ile kale gibi orta sahamız oldu.

Hoca Seri yi hızlı kanat hücumları için bekte deneyebilir. Hızlı kanat oyuncularımız Emre Mor dışında yok. O da istenilen düzeyde değil.
Ne?

gustavo iptal olmasın 6 milyon paraları kol gibi girsin o yaşta adama bu adamı neden bukadar büyüttünüz anlamadım

evet teknigi filan iyi ama agır oyuncu cokmu meraklısınız agır oyuncuya !!

cagnenın vedasını okudumda adam son kısma kadar okadar guzel konusmuskı tamam ebedıyen kurtulduk opsıyon parası gelır dıyorsun ama son kısımda sonsuza kadar ailem olarak kalacaksınız kısmını nasıl yorumlasak bılemedım.

Coentraoya kesin yok demişti haluk yürekli
baya emin konuştu

Adamlardaki IQ ya bak

DavidGilmour - 02.09.2019 18:12​
bos.gif

Mesajı Gönderen: ibozkurt3:cLink:3315530
Açıklamanın gecikmesinden dolayı forum bu kadar gerginken söylemek tehlikeli ama ben transferlerden çok memnunum ve yönetimin geç kalsa da iyi iş çıkardığını düşünüyorum. Falcao ile muriçi kafa kafaya değişelim deseler kim kabul eder. Galatasarayı serisi ile gustavoyu değişir misiniz?

Mesaj ibozkurt3 tarafından düzenlenmiştir...

şaka galiba. falcao vedat´tan 10 gömlek iyi oyuncu. dün ilk gol pozisyonda 2 pas opsiyonu vardı vedat´ın. kaleye vurdu ve galibiyetten olduk. tamam iyi oyuncu vedat ama falcao ile kıyas kabul edilemez fanatik olmaya gerek yok.

bu gustavoyu valla çok büyüttünüz. hadi kuşlar kendilerini kandırıyor ama biz yapmayalım bari. iyi bir oyuncu olabilir ama dünya yıldızı falan filan değil.

macı izlemedim,dun trabzon cok mu yorgundu?abdulkadir ve stturdige yokmuş.fener 30 dk basıyo,pili bitiyo demişler.bi de altay ve ugurcan cok pozisyon cıkarmış galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt