Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
34 yaşındaki Clichy ile masadaymış kuşlar, henüz anlaşma yokmuş.

ok.gif
ilker - 02.09.2019 15:18

bos.gif

Galata takımı Vedatı ve Mevlütü bize kaptırınca mecburen yedek forvete yabancı aldı ve sağ bekini göndermek zorunda kaldı. Sağlam koyduk adamlara‚ şampiyonluğun habercisi bunlar

:) beyin bedava ama bu almamış onu bile
vedat yerlımıymıs

Okadar olumluluk arasinda cimbizla olumsuzlugu bulmussun vizyoncu olmak bunu gerektirir galiba
Vizyoncu değil vizyoner diyoruz biz vizyonerler olarak. Arada fark var.

Linnes takımda Muslera ve Feghouli ile birlikte en sevdiğim futbolcumuz. Üzüldüm vallah adamı iteklemişler resmen.

sent via GSC

Okadar olumluluk arasinda cimbizla olumsuzlugu bulmussun vizyoncu olmak bunu gerektirir galiba
Vizyoncu değil vizyoner diyoruz biz vizyonerler olarak. Arada fark var.

Linnes takımda Muslera ve Feghouli ile birlikte en sevdiğim futbolcumuz. Üzüldüm vallah adamı iteklemişler resmen.

sent via GSC

Sohbet

TransferEkibi
@TransferEkibi
ÖZEL - FLORYADA BİR OYUNCU OLDUĞUNU ÖĞRENDİK

Ugurcan net çok iyi kaleci. Efsane kurtarışlar yaptı. Fener böyle zaten saldirip saldirip atamayacak sezon boyunca bu böyle olacak beceriksizler ordusu dolu takımları. Muric in girdiği pozisyonlarin hepsini Falcao totosuyla atardi.

Rodriges kaleciyi gecti atamadi :D

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yorumlardan anladıgım fener ortasahası kolay geçilmiş,aynı sekilde trabzon ortasahası da öyle.trabzon takım ve savunma olarak yorgun ve de gevsekmiş.dogru mu dur?

Bir oyuncu istanbula gelmedi diyelim ama son saatlerde belgeleri felan halledip anlaştık

olabilir mi böyle bir şey sağlık kontrolü felan olmadan :danyal:

macı izlemedim,dun trabzon cok mu yorgundu?abulkadir ve stturdige yokmuş.fener 30 dk basıyo,pili bitiyo demişler.bi de altay ve ugurcan cok pozisyon cıkarmış galiba

Dün Fenerbahçe maça çok iyi başladı. Baya da pozisyon buldu golü de attı. Sonra Trabzon dengeledi. İki taraflı baya net pozisyon kaçırdılar. 2. yarıda 60'a a kadar Fenerbahçe bastırdı ama Uğurcan iyi toplar çıkardı. 70'ten sonra Trabzon komple topun arkasına geçti, çünkü baya yoruldular. Ona rağmen Yusuf Sarı ve Nkaweme ile 2-3 şut imkanı buldular. Maçın adamı ise Trabzon adına Ekuban olabilir. Ekuban gibi oyuncuları çok beğeniyorum. Trabzon opsiyon kullanmasa alınması isterdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt