- 17 Eylül 2018
- 20.787
- 23.622
- 1.983
Gary Rodreguez 4 Milyon alacak adam mı ama alıyor işte.Florın ondan iyi adam emin olun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

söv bakalım puanlayalımşu geri çağırma olayının nerden patlak verdiğini kaynak belirterek yazacak mısınız yoksa kendinize sövdürmek hoşunuza mı gidiyor?

ahaha tahmin ettiğim şey olmuş.dogan erdoganla baslasaydı zaten trabzon zorlanmazdı.belki macı da alırdı.ortsahada bütün yük abdulkadir parmakta.avdivajdan ümitliydim ama olmayacak gibi.trabzon genclerden behlül veya adını hatırlayamadıgım diger gencoya şans verebilir.
murat cem akpınar da hala sakat sanırım.o da trabzon için bi eksik.o olsaydı dogan yerine o oyuna girerdi.
kanat forvet için stturdige ilk 11 olur.
yedekleri de
yusuf sarı
advidaj
andusic (hala kadrodaysa)
behlül
rakiplerin maclaırnı izlememe kararı aldım
Brightonun resmi sitesinde yaziyor.şu geri çağırma olayının nerden patlak verdiğini kaynak belirterek yazacak mısınız yoksa kendinize sövdürmek hoşunuza mı gidiyor?
şu geri çağırma olayının nerden patlak verdiğini kaynak belirterek yazacak mısınız yoksa kendinize sövdürmek hoşunuza mı gidiyor?
şenol güneş yine laf yetiştirmiş bize.. nedense hep bizim yabancı trsnferlerden sonra oluyor bu açıklamalar.nonxi transferinden sonra da nihat özedemir açıklama yapmıştı.
"Yabancı sınırına bir sınır getirmek lazım. Ne zamanki Avrupa Birliği üyesi oluruz, o zaman yerli-yabancı ayrımı yapmayız. Sayının düşmesinde yarar görüyorum. En azından ŞL'de oynayan Galatasaray'da 2-3 Türk futbolcu izlersek keyif alırız." (fanatik)
![]()
Sampiyonlar ligi icin gelmis, gelisimini takip edicez gerekirse geri cagiricaz yazmizlarResmi siteleri, linki de bu
![]()
Andone joins Turkish champions
Albion striker Florin Andone has joined Turkish champions Galatasaray on a season-long loan, for an undisclosed fee.www.brightonandhovealbion.com
Andone icin 700k kiralama bedeli. Kac lira artidaydik?