Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şenol güneş yine laf yetiştirmiş bize.. nedense hep bizim yabancı trsnferlerden sonra oluyor bu açıklamalar.nonxi transferinden sonra da nihat özedemir açıklama yapmıştı.

"Yabancı sınırına bir sınır getirmek lazım. Ne zamanki Avrupa Birliği üyesi oluruz, o zaman yerli-yabancı ayrımı yapmayız. Sayının düşmesinde yarar görüyorum. En azından ŞL'de oynayan Galatasaray'da 2-3 Türk futbolcu izlersek keyif alırız." (fanatik)

Kendisine transfer teklifinde bulunan Anderlecht kulübüne Batshuayi twitterdan bu sekilde cevap vermis.

1567439991873.webp

falcao kaptan sonra muhasebe nöbeti başlar burada :(

SON DAKIKA | Fenerbahçe, Volkan Demirel ile 1 yıllık anlaşma sağladı. (A Spor)

:asd:

ahaha tahmin ettiğim şey olmuş.dogan erdoganla baslasaydı zaten trabzon zorlanmazdı.belki macı da alırdı.ortsahada bütün yük abdulkadir parmakta.avdivajdan ümitliydim ama olmayacak gibi.trabzon genclerden behlül veya adını hatırlayamadıgım diger gencoya şans verebilir.

murat cem akpınar da hala sakat sanırım.o da trabzon için bi eksik.o olsaydı dogan yerine o oyuna girerdi.

kanat forvet için stturdige ilk 11 olur.

yedekleri de

yusuf sarı
advidaj
andusic (hala kadrodaysa)
behlül

rakiplerin maclaırnı izlememe kararı aldım

Asisti Advidaj yaptı bu arada benim hatırladığım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

şu geri çağırma olayının nerden patlak verdiğini kaynak belirterek yazacak mısınız yoksa kendinize sövdürmek hoşunuza mı gidiyor?

Andone joins Turkish champions

He also has the prospect of Champions League football. We wish Florin well for the season ahead, we have the option of a recall in January and we will closely monitor his progress.

şenol güneş yine laf yetiştirmiş bize.. nedense hep bizim yabancı trsnferlerden sonra oluyor bu açıklamalar.nonxi transferinden sonra da nihat özedemir açıklama yapmıştı.

"Yabancı sınırına bir sınır getirmek lazım. Ne zamanki Avrupa Birliği üyesi oluruz, o zaman yerli-yabancı ayrımı yapmayız. Sayının düşmesinde yarar görüyorum. En azından ŞL'de oynayan Galatasaray'da 2-3 Türk futbolcu izlersek keyif alırız." (fanatik)
IMG-20190902-WA0017.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt