Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu paranoyak renkdaşların mesajlarını okumak öyle sinir bozucu ki.. Tek tek blocklayasım var. Ama yapamıyorum işte aynı takıma gönül veriyoruz. Totonuzdan uydurup uydurup yazıyorsunuz. Muhasebeciler bir yandan paranoyaklar diğer yandan. Garipsiniz yahu.
aptal aptal konuşanları blokluyorum

Abi siz hasta mısınız ya.

Falcaoda mı olumsuz o zaman,bi durun. Evraklar yetiştiyse önemi yok isterse yarın yapar açıklamayı
Hastayız tabi hasta olduk iyice bu transfer döneminde son gün son saate bırakıyoruz herşeyi son gün bıraktığımız transferlerde hep bir sıkıntı yaşıyoruz. Yetiştiyse açıklansın kardeşim ne bekleniyor ki o zaman?

Dün kaybolan kuşlar bugün son bir umutla kanatçıklarını çırpmaya çalışıyor. Az kaldı 3 buçuk saat sonra siz de 3 buçuk atmaya başlayacaksınız.

Hastayız tabi hasta olduk iyice bu transfer döneminde son gün son saate bırakıyoruz herşeyi son gün bıraktığımız transferlerde hep bir sıkıntı yaşıyoruz. Yetiştiyse açıklansın kardeşim ne bekleniyor ki o zaman?

Grosskreutz malı haricinde son gün yapılan transferlerde ne gibi sıkıntı çıktı bana 1 tane örnek verir misin sadece 1 tane ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt