Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.794
- 66.861
- 5.003
Antalya daha iyi.kasımpasayı sittir et
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ocak la ocak ocaaaak
Aga adam zaten burda gidip ocakta geri mi gelecek yaw?
aptal aptal konuşanları blokluyorumŞu paranoyak renkdaşların mesajlarını okumak öyle sinir bozucu ki.. Tek tek blocklayasım var. Ama yapamıyorum işte aynı takıma gönül veriyoruz. Totonuzdan uydurup uydurup yazıyorsunuz. Muhasebeciler bir yandan paranoyaklar diğer yandan. Garipsiniz yahu.
Hastayız tabi hasta olduk iyice bu transfer döneminde son gün son saate bırakıyoruz herşeyi son gün bıraktığımız transferlerde hep bir sıkıntı yaşıyoruz. Yetiştiyse açıklansın kardeşim ne bekleniyor ki o zaman?Abi siz hasta mısınız ya.
Falcaoda mı olumsuz o zaman,bi durun. Evraklar yetiştiyse önemi yok isterse yarın yapar açıklamayı
Hakli ciktinYok, halen buralardalar. Son dakika pürüz çıkmasını bekliyorlar gavatlar.
2 tane mi luyindama aldık![]()
Rengdas ne ocağı eylul ayındayız.Ocak la ocak ocaaaak
Lemina yatmasın mı renktaş? Ayakta mı dursun hep??kuş avına çıktım lemina yattı diyenlere block show yapıyorum
Hastayız tabi hasta olduk iyice bu transfer döneminde son gün son saate bırakıyoruz herşeyi son gün bıraktığımız transferlerde hep bir sıkıntı yaşıyoruz. Yetiştiyse açıklansın kardeşim ne bekleniyor ki o zaman?
Hoca manevi evladını satmazİlla biri satılacaksa Handa'yı yollayak Araplar almak ister hem transfer dönemi onlarda bitmiyor daha rahat rahat satarız
Hiç belli etmediklerini zannediyorlar. Kuşların hepsinin a.g.sBak mala gel, baktım iki üçünün son gönderilerine hiç sevinmemişler falcao falan dünden beri mesaj yok ama trollük yapmaya koşarak gelmişler iki dakikada![]()