Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EDfX1iLW4AA9KfX

:|

Büyüleyici 1 forvet hatti

Amma kimseden korkumuz yok Allah kerim Fatih Terim

DnzDCGYXUAAwIb8.jpg

Toplam: 1,321 (Kullanıcı: 766, ziyaretçi: 555)

Sanırım herkes hareketli dklardaki sayfaları okuyor

Buralar bi duraldı çünkü :)

Tek senesi kalmış 32'lik bitik Fernando'dan kazandığımız 4.5 Milyon €'dan daha azına tam 11 futbolcu aldık bu inanılmaz birşey ;

Seri - 1.5 M
Lemina - 1 M
Andone - 700 B
Emre Mor - 600 B
Nzonzi - Free
Jimmy - Free
Babel - Free
Şener - Free
Okan - Free
Taylan - Free
Adem - Free

1 yıllık sözleşmesi olan adamdan toplamda 25 yıllık sözleşmesi olan 11 adam çıkarttık.

Kiralık çok yabancı durumunu düşünmeye gerek yok hiç arkadaşlar. Bu TFF yabancı kısıtlamasına gidecek zaten. Sinyalleri veriyorlar görüyorsunuz. 3 tane kontratı bitecek yabancımız ve N'zonzi hariç 3 tane geri dönebilecek yabancı oyuncumuz var. TFF yabancı sınırı kararına göre pozisyon alabilmek için bile doğru karar kiralıklar üzerinden gitmek. Aidiyet duygusu yaşayamayan bir tek Diagne oldu uzun zamandır. O konuda da büyük bir camiadayız. Paramı alır yatarım tarzı 1 tane oyuncumuz oldu o da malum haysiyetsizdi ve Türk'tü. Yabancılardan aidiyet ile ilgili de problem olacağını düşünmüyorum ben.

emre akbaba müzmin sakat degil hayatında 2 kez darbe sakatlıgı yaşadı bu cocugu cok izleyecez yeterki saglam dönsün hic acele etmesin

emre özel bir oyuncu bunu gördük
Üstat o sakatlıkları atlatıp sağlam dönmek çok zor.

GALARARAY'A gönül vermiş güzel insanlar ben 42 yaşında yanında 50 kisi calisan bir garip GALATASARAY sevdalısıyım 2009 yılından beri buralardayim hepiniz ile işi gücü bırakıp aylarca burada transfer peşininde koşmaktan birşeyler paylaşmaktan çok mutluyum hicbirinizi tanımasamda hepinizi çok seviyorum iyiki GALATASARAY LIYIM iyiki varsınız

Asıl bu konuyu gundeme getirdigim icin fenerli degilim, aynı konu ertugrul boluspor olayında da oldu. Bizim taraftarın farkı bu olayların uzerinde durmak olmalı

ertuğrul transferi ile uzaktan yakında alakası yok.Orda herkesin gozune baka baka hulle yaptılar.Biz ise imza parası verdik taylana o da doğal olarak erzuruma vermiştir.Sahtekarlık ile karıştırmayalım

ya o diilde bu ne kral bir tanıtım videosu olmuş yapanların emeğine sağlık.. telefona indirdim devamlı izliyorum bağımlılık yaptı.. falcaonun suratıyla ortaya çıkan kükreme sesi beni benden alıyor :)

Üstat o sakatlıkları atlatıp sağlam dönmek çok zor.

mental olarak saglamsa döner ne oyuncular döndü yeterki müzmin sakatlık olmasın bag yırtıgı tendon tarzı şeyler

yaşı müsait olmasa bencede zor ama yaşı müsait mental olarakta güclüyse emre döner herifin futbol hayatında sakatlıgı yoktu biz ugursuz geldik resmen umarım güclü döner her anlamda cok sey katar takıma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt