Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iki yıldır üstüste şampiyon yaptık..bu sevginin çoşkunun onda birini göstermediniz. bu karşılama törenlerini bize yapmadınız.. buyrun falcaonuz sizi şampiyon yapsın! (belhandanın iç sesi)

Bu tür şeyler olabilir futbolun doğasında var bu... Önemli olan Akbaba transferine kazık gözüyle bakan zihniyette. Adam bu forma altında iki kez ayağını kırmış ama burada Tarık Çamdal muamelesi gördüğünü gördü bu gözler. Daha geçen biriyle bu konu yüzünden atmıştık. Adam emre in ayağı çıkmadı mı diye dalga geçiyor. Sanırsın adam yatmak için ayağını kırmış...

Neyse sağ salim geri dönebilirse yeni transfer gibi sevineceğimiz birisi Emre Akbaba...
Emre ile Deniz Türüç'ü 2017den beri yazıyorum forumda ama son senesinde hem bonservis hem maaşı fazla verdik, bu konuda hatalıyız.

Onun dışında Emre kadar skora yakın yerli az var ülkede. Geçen yıl full sezon oynasa 10 gol 10 asist gelirdi ama Feg'in o şansı bulması zora girerdi, hayırlısı diyelim.

Bir transfer sezonu daha bitti. Burada sizlerle beraber olduğum için çok mutluyum. Başka forumlardan da çok teklif geldi, :asd: fakat yuvamda kaldığım için cok mutluyum.
Şaka bi yana sizlerle daha nice kupalara renkdaşlarım.

Bu tür şeyler olabilir futbolun doğasında var bu... Önemli olan Akbaba transferine kazık gözüyle bakan zihniyette. Adam bu forma altında iki kez ayağını kırmış ama burada Tarık Çamdal muamelesi gördüğünü gördü bu gözler. Daha geçen biriyle bu konu yüzünden atmıştık. Adam emre in ayağı çıkmadı mı diye dalga geçiyor. Sanırsın adam yatmak için ayağını kırmış...

Neyse sağ salim geri dönebilirse yeni transfer gibi sevineceğimiz birisi Emre Akbaba...

oynayabildiğinde isveç maçında yaptıklarınıda unutmayalım oyuna girdikten sonra.ipten aldı takımı

Yunus akgun, atalay babacan ve mustafa kapi sozlesme yenilemedi daha

Bundan 10 küsür yıl önce NtvSpor arjantin ligini canlı verirdi. O zaman hastası olmuştum Falcao'un. Onun sayesinde hala River Plate'i sever ve takip ederim.

O zamanlar hayal ederdim bize gelir mi diye ama o genç adam bir dünya yıldızına dönüştü. Artık hayaldi. Bugün bu hayalim gerçek oldu.

Emeği geçen herkese Teşekkürler

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

herhangi bi hazırlık macı olacakmı acaba. ara törenlerle filan heba olmasa

Emre ile Deniz Türüç'ü 2017den beri yazıyorum forumda ama son senesinde hem bonservis hem maaşı fazla verdik, bu konuda hatalıyız.

Onun dışında Emre kadar skora yakın yerli az var ülkede. Geçen yıl full sezon oynasa 10 gol 10 asist gelirdi ama Feg'in o şansı bulması zora girerdi, hayırlısı diyelim.
Fiyat konusunda duygusal olduğumuzu kabul ediyorum. Ama üzerimizdeki yabancı baskısı için de, oyun kalitesi olarak da, duygusal olarak da alınması gerekli bir oyuncuydu. Yine de tekrarlayayım. Sağ salim dönebilirse katkısı çok olacak bir oyuncu. Hele ki milletin yabancı sayısı konusundaki söylemleri gerçekleşirse çok daha faydalı olacaktır. Verilen paranın da hakkını verecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt