Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20190903_021250.webp

Sıra sende İmparator!

Toplam da ne durumdayiz? Hesabini yapan oldu mu? FFP acisindan soruyorum.

yalnız bizim adamların çoğu 1 senelik. falcao haricinde aldığımız bütün yabancılar kiralık.

mevcut kadrodan da donk, nagatomo ve mariano'nun kontratları bitiyor.

2020 haziranı geldiğinde yapmamız gereken para ediyorken feghouli ve belhanda ile de yolları ayrımak olmalı. iyi teklif gelirse luyindama ve marcao da elden çıkarılabilir.

mecburen yeni baştan takım kuracağız zaten, bu sefer tek yıllık değil de bizi 3-4 sene götürebilecek bir ekip kurmaya gayret etmeliyiz. falcao'yu taşıyacak bir 11 oluşturmak lazım ilerleyen yıllar için.
Ffp boyle gecistirmemiz gerek
Nzonzi 2 yil
Babel 3 yil
Falcao 3 yil
TAHMİNEN Diagne parasiyla Leminanin opsiyonu dusurulup cekilir.

Umarim alinan kaliteli isimler uyum saglayipta yikici ve korkulu bir ekip haline geliriz uzun zamandir bekliyorduk boyle bir etkiyi.

Arkadaslar ben uzun zamandan beri üyeyim bu foruma, ama cok nadir yazarim. Hatta bu yaz önceki dönemlere göre daha aktif olmusumdur.
En basta buralar yangin yeri iken, ben sabir edelim, bu olumsuz hava bizi kötü etkiler demistim ama itiraf etmeliyim, bu kadar olumlu bitticegini bende pek düsünmemistim, hele ki son 2-3 haftaya bakinca. Bu durumda gercekten Baskan'a, Yönetim'e, emegi gecen herkese tebriklerimi sunarim. Cok güzel bitti. Böyle zor bir durumda, bu kadar üst düzey isim ve cogunun maliyetleri bile cok cok iyi. Gercekten hepsi bir tesekkür ve tebrigi hak ediyor. Özelikle Baskanin ve Albayragin biraz gönlünü almak lazim. Gercekten cok yorulmuslar. Ama bu yönetimi iste ben bu yüzden cok seviyorum. Iyi niyetlerine ve gercekten Galatasaray icin calistiklarina inandigim icin. Gecen dönemler pek iyi gecmedi, hatta bu dönem bazi seyler belki daha cabuk olabilirdi ama bu yönetim bence hatalarindan ders cikarmaya calisiyor ve git gide üstünü koymaya calisiyorlar. Olmadigi zamanlarda gercekten ellerinden geldiklerini yaptigina inaniyorum ama tecrübe eksikligi vesaire falan ondan dolayi biraz zorluk cektiklerini düsünüyorum. Allah'a cok sükür, demek ki varmis bunda da bir hayir. Alan falan gelseydi belkide bugün Falcao gelmezdi. O yüzden bu Adamlar özel bir tesekkürü hak ediyor ve özelikle bekledigimizden cok daha iyisini yaptiklari icin alkisliyorum.:tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr:

Her iste hayir vardir derler. Modeste ve Alani getiremedik. Cakne cöp cikti. Ve sonunda Falcao geldi. Olaylar boyle gelismese belki Falcao Olmayacakti.

3lü savunma sistemlerine ben pek sıcak bakmıyorumda ilerdeki kalabalık rotasonu şu şekilde bir kadroyla değerlendirebilir mi acaba hoca ?

Muslera
Luyindama-Donk-Marcao
Nzonzi
Feghouli-Seri-Belhanda-Lemina-Babel
Falcao

3lü savunma sisteminde kanatların ileri geri çalışması lazım eyvallah ama seri ve leminanın savunmada beklere doğru açılacağı bir oyun düzeniyle bazı maçlarda enteresan bir sistem denenebilir.

3lü savunma sistemlerine ben pek sıcak bakmıyorumda ilerdeki kalabalık rotasonu şu şekilde bir kadroyla değerlendirebilir mi acaba hoca ?

Muslera
Luyindama-Donk-Marcao
Nzonzi
Falcao

3lü savunma sisteminde kanatların ileri geri çalışması lazım eyvallah ama seri ve leminanın savunmada beklere doğru açılacağı bir oyun düzeniyle bazı maçlarda enteresan bir sistem denenebilir.

Hocamız FT, Guardiola değil

Orta saha forma rekabetinin tillahını yaşayacak bu sene

Muslera
Luyindama-Donk-Marcao
Nzonzi
Falcao

Seri'yi açıldığı kanatta yok ederler reis.

Bizimkiler salaklık etmeyip Falcao transferini bekleselerdi belki daha iyi bi sponsorluk anlaşması yapabilirdik büyük reklam oldu dünyada çünkü Falcao transferi.Gerçi sponsor paralarıyla yapılmış olabilir bazı transferlerin ücretleri.

Cazipsen sponsor zaten ayagina gelir. Dünya alem biliyor bu transfere ugras verdigimizi. Lukratifsen zaten sponsor kosa kosa ayagina gelir, eger sen baglamak zorunda olursan, bu zaten sponsorlarin gözünde nekadar cazip geldigini gösteriyor.

Yönetim üzerine düşeni yaptı sıra şimdi teknik ekip ve oyuncularda tempolu,mücadeleci bir oyun yapısına kısa sürede kavuşmak gerek artık deplasman da ezilen bir takım izlemek istemiyorum ...

Geçen sene başında iyi bir kanat rotasyonu ama çok kötü bir defans tandemi, olmayan bir forvet ve vasat bir orta saha ile yola çıktık.

CL de pas pas ettiler. Bu sene orta saha çok iyi hale geldi,defans nispeten daha iyi, forvetimiz var. Sadece kanatlar geriye gitti biraz. Ama takım omurgası net güçlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt