Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Kanka bir de asisti belhanda yaparsa sen 3 gün bayılırsınOffff kafamda kuruyorum gol icin kayip ayagini uzatiyor kendini yırtıyor golden sonra kornere koşarken naapacagini şaşırıyor deli gibi seviniyor anani avradini falcaooooooo bi de sac uzatsan islak islak

Offff kafamda kuruyorum gol icin kayip ayagini uzatiyor kendini yırtıyor golden sonra kornere koşarken naapacagini şaşırıyor deli gibi seviniyor anani avradini falcaooooooo bi de sac uzatsan islak islak
O anasinü çötünden şaaptığım mevlütünü arena çötünden şaapmazsak bizde adam değiliz. Ağlatalım 6222 çocuğunu. Yani kendi futbolcuna küfretmek en büyük hainliktir.Andone yerine Cenk gelseydi lisans sorunumuz olmazdi
Belhandaya kizacaz tabi ki çünkü o bir sihirbaz, topu kaybedebilir yanionu boşver orta sahada top kaybedince kime küfredicez nzonzi seri lemina fehoulina belhanda babel
off lüxe bak aq yazarken zor katlandım hiç kızamam valla
Sıkıntı şu ki sonra geri getiremiyor şık diyeBelhandaya kizacaz tabi ki çünkü o bir sihirbaz, topu kaybedebilir yani
Belhandaya kizacaz tabi ki çünkü o bir sihirbaz, topu kaybedebilir yani
Yok ama linnes ile naga arasında seçim yapılacak yarınYabanci siniri nedeniyle bir futbolcumuz olmayacak... Kim acaba o açiklandi mi o arkadaslar?
SM-A605F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
dahada önemlisi selçuku sadece türkiye kupası maçlarında göreceğiz Allahın izniyleOrta saha forma rekabetinin tillahını yaşayacak bu sene