Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen var ol Galatasaray !
Sen çok yaşa Galatasaray !

Bize verdiğin mutluluk,
Bize verdiğin huzur;

P A H A
B İ Ç İ L E M E Z

:cimbom:​

Bu kadronun birbirine alışması için Kasımpaşa maçını da aldığımızı düşünerek 3 hafta gibi uzun bir süre var. O süre de bittikten sonra yok efendim deplasmanda maç alamıyoruz falan kimseyi inandıramazsınız. Umarım Linnes kalır ve Naga gider.

Sadece 9.1m€ harcayarak 14 oyuncuyu kadroya katmak efsane bir iştir. Bu kadar zorluk içerisinde FFP belası başımızdayken bunları başaran yönetimi ayakta alkışlamak lazım. Oyuncu maaşları konusunda da bizleri aydınlatacak bir renktaşımız varsa sevinirim. Eminim ki gecen yılki kadrodan daha düşük bir mali bilanco oluşturmuşuzdur.

Devamlı farklı bir ilk 11 ve devamlı farklı bir sistem karışıklık getirir, oyuncuların kafalarını karıştırır.

En ideal ilk 11 ve en uygun sistemi bulup bu düzenli bir ilk 11 ve oturmuş bir sistem ile her maça çıkmalıyız. Sakat ve cezalı olmadığı sürece kazanan ilk 11'den 1 bilemedin 2 oyuncu değişir. Lig ve Şampiyonlar Ligi maçları derken uzun bir maraton ve illaki rotasyonlar olacaktır ama takımın ana felsefesinin değişmemesi gerekir. İçeride dışarıda devamlı önde basan, kaybettiği topu geri en hızlı sürede kazanan, rakibi boğan, çok koşan, pres yapan ve kolay skor üreten, zor gol yiyen bir takım olmalıyız.

Nöbette emeği geçen tüm renkdaşlara teşekkürler. Çok yorulduk çok bunaldık ama sonu çok güzel oldu. Son cümlem; 3-5-100 farketmez. GS Store'a saldırmak bizim görevimiz bu saatten sonra. Sevgiler. ŞEN OLA CİMBOM ŞEN OLA

nagatomo byby önde pek faydasi yok bence, iyisiyle kötüsüyle linnesi yinede joker gibi sonradan kanatlarda bile kullaniriz.

evet arkadaslar, artik GS store'a kosma vakti. yonetim gorevini yaptiginda nasil yanlarinda oldugumuzu gostermeliyiz

Stoper alınmamasına takılmamak lazım.Lemşna ve Nzonzi uyum sağlar ise stoperlerimiz çok rahatlayacak performansları artacak.

Günaydın. Stoperlerimizin sorunu mental, laubali oynuyorlar. Ben bunu daha önce büyük takımda oynamadıkları için, durumu anlayamadıklarını düşünüyorum. Oldum havasına girdiler.

Günaydın. Stoperlerimizin sorunu mental, laubali oynuyorlar. Ben bunu daha önce büyük takımda oynamadıkları için, durumu anlayamadıklarını düşünüyorum. Oldum havasına girdiler.

marcao tamam da luyindama gelirken sevilla ile falan kapışıyordu , liege kendi ligine göre büyük bir takım

Nzonzi'nin şut kabiliyeti var mı ? çünkü çok boş alan bulacak defans Falcao ile uğraşırken

Biz + da kapatmisiz eziklerin ikiside - bitirmiş sezonu oyuncu satamazlarsa ceza yemiyorlar mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt