Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Linnes giderse o saydığın kişilerden sadece birisi gitmeli tribüneUmarım Mariano'nun sözleşmesi fesh edilir ve Şener 11'e geçer. Bu şekilde olursa Belhanda-Seri-Lemina üçlüsünden 1 kişinin yedekte bekleme şansı olur + Andone de yedekte bekleyebilecek. Donk ve Linnes tribüne çıkacak zaten sorun çıkarmıyorlar.
Diğer türlü Linnes giderse Mariano 11 oynayacağı için Belhanda-Seri-Lemina-Andone 4 lüsünden ikisi tribüne çıkacak. Yıllık ücretleri yüksek olan bu futbolcuların ikisinin tribüne çıkması çok kötü olur.
Kağıt üzerinde ikisinden de kötü :-)Bu kadro hem UEFA kadrosundan hem de Drogba-Sneijder-Melo kadrosundan iyi kağıt üzerinde. Umarım sahada da öyle olur. Tiki taka zamanı...
Bence herifleri az salalım da dinlesinler, apo başkanım dün ülke değiştirmeyi düşünüyordum felan dedibize kendisini transfer eden falcao dünyada resmen olay olmus yönetim bu tanıtım olayını paraya dönüstürecekmi bakalım.
Stoperlerin yedeği yok hoca zaman zaman Donk'u mecburen oynatacakLinnes giderse o saydığın kişilerden sadece birisi gitmeli tribüne
Donk + ?
2000 kadrosundan kağıt üzerinde iyi olamaz.O kadro uefayı namağlup kazandı ve ardından süper kupayı aldı.O kadrodan iyi diyebilmek için kadroda uefa ve super kupayı kazanan en az 6-7 futbolcu barındırman gerekir.Yani 6-7 tane Falcao gibi oyuncu anlamına geliyor.Ayrıca Jardel gibi bir adam vardı super kupa alırken.Hagi’yi saymama gerek var mı?Bir daha Türk futbolunda böyle bir kadro olmasına imkan yok.Drogba’lı Sneijder’li kadrodan daha iyi buna katılıyorum.Bu kadro hem UEFA kadrosundan hem de Drogba-Sneijder-Melo kadrosundan iyi kağıt üzerinde. Umarım sahada da öyle olur. Tiki taka zamanı...
Umarım Mariano'nun sözleşmesi fesh edilir ve Şener 11'e geçer. Bu şekilde olursa Belhanda-Seri-Lemina üçlüsünden 1 kişinin yedekte bekleme şansı olur + Andone de yedekte bekleyebilecek. Donk ve Linnes tribüne çıkacak zaten sorun çıkarmıyorlar.
Diğer türlü Linnes giderse Mariano 11 oynayacağı için Belhanda-Seri-Lemina-Andone 4 lüsünden ikisi tribüne çıkacak. Yıllık ücretleri yüksek olan bu futbolcuların ikisinin tribüne çıkması çok kötü olur.
Bende onu diyorum işte stoperlerin yedeği yok o yüzden Donk zaman zaman oynayacak ve diğer 2 futbolcu tribüne çıkmak zorunda kalacak. Şener, Mariano'yu keserse iyi olurDonku tribune yollarsan stoperi kimle yedekleyeceksin, Ahmet Calıkla mi? Ilk 11 e 2 yerli koymak zorundayiz. Biri sag digeri sol bek olabilir o da sener ve omer bayram.
Lemina tutabilecek adam ama opsiyonu pahalı ..nzonzi 1 yıl daha kiralanır 500 bine..Seri ve lemina geldikleri gibi giderler alamayiz
Tüh yaa silmişlerAntu da çok güzel bi başlık var taşımamı istermisiniz