Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Formanın yüzde kaçı kâr olarak geri dönüyor kulube

Gsstore’da formalarda sadece S var hala. Diger bedenler yok 1 haftadır. Şu zamanda bu kadar yüksek satış potansiyelindeki bir ürünün bedenlerinin olmaması büyük bi açık. 3 günde binlerce forma sayısı gerceklesirdi tüm bedenler olsaydı, simdi kimse alamıyor. Buyuk ihtimal yeni formalar reklamli olacak o yuzden bekletiyorlar ama büyük potansiyeli heba ettiler
Eklenmiş şimdi online mağazaya

Forumun keyfi yerine gelince paylaşımlar bambaşka oluyormuş hepiniz cem yılmaza bağladınız. 520 nci sayfadan itibaren okuyarak geliyorum boş mesaj yok karnım arıdı gülmekten. Hepimiz mutlu olsak demek ortam böyle olacakmış. Herkese selam olsun...

aklı olan bir yönetim falcaonun ucagı inmeden şöyle hoş tasarım falcao tisörtleri hazırlatırdı sonra gönder bütün Türkiyeye bak nasıl satılıyor.

Dün Akşam Çok iyiydi uzun zamandır böyle heyecanlı bir transfer bitiş gecesi olmamıştı yönetimi çok eleştirdik yeri geldiğinde Son ana kadar çalışıp transferleri yetiştirdikleri için teşekkür ederiz. :tbr:

Ocak transfer donemine,ligde ve avrupa da kayipsiz girersek olasi bek transferleri ve en az 1 stoper ile farkli şeyler konuşuruz.

İdeal 11 yaş ortalamamız 29,7
yedek 11 yaş ortalamamız 26,4
ikisi karışık: 28

dolayısıyla bu sene maçları 26-30 arasında değişken yaş ortalamaları ile çıkacağız. lig şampiyonluğu için ideal.

Artık bu transferlerden sonra hemsona bir forma parası ateşlersin rengo!

Hem isim ve numara için ekstra fişeklersen gönlümde taht kurarsin!
yav türkiyede yaşıyorum ben
sen hollanda da yaşıyon
kafa mı buluyon benle!

reis sağolsun hiçbir şey alamıyoruz
derdimiz tasamız yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt