Okan Sezer
Parçalı Üye
- 14 Haziran 2012
- 3.245
- 3.005
- 1.913
baya bi kesim duygusal işte.duygusal konuşuyorlarFbliler cok kusbeyinli ve düsük iq lü resmen hepsinin beyni yanmis
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baya bi kesim duygusal işte.duygusal konuşuyorlarFbliler cok kusbeyinli ve düsük iq lü resmen hepsinin beyni yanmis
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Trabzon Maçını İzledim.Trabzon Hafta içi UEFA maçı oynamasına rağmen oyundan düşmedi.İkinci yarı Fener düştü oyundan.Bunlardan bişey olmaz.Klasik Ersun takımı sezon başı ilk yarı çıkış yapar Devre Arasına Doğru Düşüşe Geçer İkinci Yarı Kaybolur.KULÜPLER - SÜPER LİG 13/14
beyler fb 2014 de ersunla şampiyon olduğunda yaş ort 24.6ymış. bu sene baktım 28, aynı oyunu ve bu tempoyu kaldırmaları baya zor olur
Kulüp Kadro yaş Lejyonerler Toplam piyasa değeri ø-piyasa değeri 0 0 0 - - Galatasaray SK 44 25,2 16 178,23 mil. € 4,05 mil. € Fenerbahçe SK 38 24,6 12 157,33 mil. € 4,14 mil. €
Garry ye kesinlikle katilmiyorum,digerleri icin parantez icinde kaliteli olduklarini zaten yazdim ayrica asil parmak bastigim nokta martta sampiyon olacaklarini sanmalari idi,dikkat edersen kendi takimimiz veya diger rakipler hakkinda da yazmadımMaalesef biz etiketlere çok bakıyoruz. Vedat Rize’den gelmiş olabilir. Bence Türkiye Ligi icin First Class forvet. Yani takımı rahat 15-20 gol atarak şampiyon yapabilir. Zaten Fener’in tek kozu Vedat, Kruse, Garry ve Emre dörtlüsü ve tek kulvar da olmaları
FB asıl sıkıntısı defans ve orta saha. Gustavonun Josef gibi first class olması lazım. Aynı anda Emre fit olmak durumunda. Zanka ve Rami dayalı herşey. Zanka fena değil gibi ama çok da gözüme girmedi. Rami de bence ağır çöp çıkacak.
Bir de tabi Altay var. Bence gayet yetenekli bir oyuncu ama bu sene yeterli mi onu bilmiyorum.
Teşekkürler renkdaş buralardayım sorun yok.Nöbet bittikten sonra forum içinde genel konular açılıyor. Futbol ve güncel konular üzerine orada sohbete devam edebilirsin. Sarı üyelikten çıkabilmen için ise daha fazla post kasman lazım.![]()
Nobet bittikten sonra Yigit Karagözün konusunda yogunlasiyoruz rengim. Survivor, Masterchef falan takiliyoruz
Alayına alayına görecek o cinconlarmenerbahçem şampiyon len![]()
bakalım görcez ama ben fbnin 1-2 maç arka arkaya puan kaybedince baya bi sallanma olabileciğini düşünüyorum takımda camiadaTrabzon Maçını İzledim.Trabzon Hafta içi UEFA maçı oynamasına rağmen oyundan düşmedi.İkinci yarı Fener düştü oyundan.Bunlardan bişey olmaz.Klasik Ersun takımı sezon başı ilk yarı çıkış yapar Devre Arasına Doğru Düşüşe Geçer İkinci Yarı Kaybolur.
bjk ve fbde nekadar?Yeni sezon maaş bütçemiz:
Bonuslar ve maç başı ücretler hariç:
48.250.000 Euro![]()
Biraz da gülelim.Günün fıkrası.
Ekli dosyayı görüntüle 59740
Rica ederim. Bin'li mesajlara ulaştığın zaman rütbe değişiyor diye biliyorum.Teşekkürler renkdaş buralardayım sorun yok.
Daha fazla derken ne kadar , alt limit nedir)
Hedefimizi bilelim dimi
bjk ve fbde nekadar?
Real mümkün. Psg çok zor.Arenada önce reali mi tokatlıyoruz psg yi mi