Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu andonde nin videolarını yeni izliyorum valla bu adam Falcao çok gol atırır çok hareketli çalım var artık konya gibi takımlar hadi kapanın bu çoçuğun 3 4 milyon e felan bonservisini almak gerek. Zaten ingiliz ekibide 6 milyon e vermiş.

Nöbet ne zaman kapanacak
bir gün belirlendi mi
Ve futbol sohbeti için ayrı bir konu açılacak mı ?

Malesef öyle bir madde yok. Önümüzdeki 2 dönem sartlarini yerine getirirsek FFP kalkiyor maddesi var renkdas
Ffp eskiye göre çok değişti bunu gördük eskisi gibi ağır cezalar vermiyorlar sadece fener değil çoğu takıma böyle son seneyle ilgili ortadan kalkabilir diye okumuştum önceden biryerlerde bilmiyorm fakat tüm şartları yerine getirirsek son sene gorusulecektir mutlaka uefayla
Ki bana göre ffp kulüpler için bulunmaz nimet yeterki akılla hareket edebil

Valla beni ilgilendirmiyor herkesin parasını zamanında ödesinler yeter kadrodan memnunum
Madem seni ilgilendirmiyor ne diye yazıyorsun renktaş? Ödemede geçen seneye göre 5-6 milyon falan daha fazla ödenecek altı üstü. Ondan da tam emin değilim. En fazla o kadardır. Sonuç olarak ortalığı bulandırmayalım şöyle güzel bir anda.

FFP bela mı? Yoksa bizim için nimet mi? Bence FFP 10 sene daha devam etmeli hatta maaş bütçesine de sınır koyarak devam etmeli. Max 30 m euroluk takım kurabilirsin ve al-sat dengesi hep +da olacak şekilde. Aksi takdirde düzlüğe çıkma olasılığımız yok

Dursun gibi keko biri gelirse bela oluyor ffp

Ndiaye 2.5M aliyordu.
Lemina 2 alicak.
Muazzam bi transfer basarisi.

Ha bu arada, FB Valbuena-Feghouli gibi oyun kurucu kanadi cok arar bu yil. Hem Garry, hem Moses ayni tipte oyuncular. Acik alanda etkililer sadece.

Vedat'a bir sey olmasin diye dua etsinler. Herif iyi pas istasyonu oluyor. Mevlut oynasa hucum hattinin verimi iyice dibe vurur.

Mustafa Cengiz ; Falcao'nun konuşmalarından bir adım geri gitmediğini gördük. Birilerine az söylüyorum inşallah çok anlaşılır. Kişilik,karakter,dürüstlük,doğruluk olması gereken duygular ve bunlar fazlasıyla Falcao' da var. Bizi şok etti üçlü çektirdi. Bu insanın Galatasaray için çalıştığını gösterir.

Bir ara Falcao monaco'dan yeni sözleşme almak için bizi kullanıyor diyenler vardı o aklıma geldi :)
Sen onları birde son gün görseydin kardeşim .
İyice kudurdular , sol beksiz kaldılar , bazıları da forvetsiz kaldılar :)

Ben bu andonde nin videolarını yeni izliyorum valla bu adam Falcao çok gol atırır çok hareketli çalım var artık konya gibi takımlar hadi kapanın bu çoçuğun 3 4 milyon e felan bonservisini almak gerek. Zaten ingiliz ekibide 6 milyon e vermiş.
şahsen ben hocanın kulübedeki yabancı hakkını andone'dan yana kullanacağını düşünüyorum. bu da demek oluyor ki ortadaki 4 lüden 1'i bırakın 11'i yedeklerde bile yer alamayacak. 4'ününde bunu bilmesi her türlü bizim işimize gelir. belkide belhanda efendi bundan sonra arkadaşlarının yaptığı en ufak hatada oyuna küsmek, sarı kart görmek yerine onların hatasını kapatmak için bir çaba gösterir. sanki kendi her topu kaybetmiyormuş gibi bir de millete trip atıyordu.

Ayrıca bu aralar hocanın disiplin sorunu var diye lanse edilmesinin sebebi de bence yedeklerimizin güçlü olmamasından kaynaklı. yani adam disipline etmek için örneğin belhandayı 2 maç oynatmayım diyor fakat kulübeye bakınca oynatmaya yeniden mecbur kalıyordu. İnşallah bu transferlerle birlikte mecbur olduğumuz hiçbir bölge kalmadı. ( belki birazcık stoperler??) Herkes seyretsin bundan sonra laubalilikte hoca nasıl kesecek cezayı.

1567517915304.webp

Maşallah.
1567517984018.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt