Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer sezonu bitse bile sözleşmesiz oyuncuyu kadroya katabilme şansın var hala.

Şuan coentao ve ben arfa boşta kaldı.

Cl de gruplardan sonra veya avrupa ligine kaldığında yeni listeye yazdırabilirsin.

Naga ve belhanda yerine iyi olurdu valla
Satarlarmi sence daha, nagatomo gsyi birakmaz kolay kolay. Belhandada hayatinda hic bu kadar kaliteli oyuncularla oynamamistir gitseler keske

🦁 🦁 🦁 🦁
Maşallah.
Orta sahayı toparladık çok şükür.
EDiylOjXUAEmcLn.jpg

evet şimdi önümüzdeki sezon için büyük şans var...eğerki satabilrsek Diagne'yi o parayı direk Şölene harcamalıyız...Mariano kittiğinde bile elimizdeki Sağbekler idare eder ama Solbeklerimiz yetersiz..as solbekimiz bile sağ ayaklı...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Takımda Fransızca konuşan oyuncular Luyindama, Nzonzi, Seri, Lemina, Belhanda ve Feghouli başka var mı bir de Diagne vardı o gitti zaten takımın yarısı Fransız

Bizim takımın form/ kondüsyon durumunu gördükten sonra iyiki transferler geç yapıldı da bizle kamp yapmadılar diyorum.

Sizce yeni transferler ile tekrar baskılı oyun oynar mıyız?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şahsen ben hocanın kulübedeki yabancı hakkını andone'dan yana kullanacağını düşünüyorum. bu da demek oluyor ki ortadaki 4 lüden 1'i bırakın 11'i yedeklerde bile yer alamayacak. 4'ününde bunu bilmesi her türlü bizim işimize gelir. belkide belhanda efendi bundan sonra arkadaşlarının yaptığı en ufak hatada oyuna küsmek, sarı kart görmek yerine onların hatasını kapatmak için bir çaba gösterir. sanki kendi her topu kaybetmiyormuş gibi bir de millete trip atıyordu.

Ayrıca bu aralar hocanın disiplin sorunu var diye lanse edilmesinin sebebi de bence yedeklerimizin güçlü olmamasından kaynaklı. yani adam disipline etmek için örneğin belhandayı 2 maç oynatmayım diyor fakat kulübeye bakınca oynatmaya yeniden mecbur kalıyordu. İnşallah bu transferlerle birlikte mecbur olduğumuz hiçbir bölge kalmadı. ( belki birazcık stoperler??) Herkes seyretsin bundan sonra laubalilikte hoca nasıl kesecek cezayı.
Fatih hocanın da disiplin sorunu varsa diğer hocaları bilemiyorum yani.. :)

Gelecek Sezon Kadromuz:

Muslera (muhtemelen uzatır)
Marcao
Luyindama
Ahmet
Ömer
Şener
Linnes?
Nzonzi
Taylan
Feghouli
Belhanda
Emre Akbaba
Adem
Babel
Falcao

Sözleşmesi Bitenler

Mariano
Nagatomo
Donk
Selçuk

Kiralıklar:

Seri
Lemina
Emre Mor
Andone

Fatih hocanın da disiplin sorunu varsa diğer hocaları bilemiyorum yani.. :)
işte anlatmak istediğim o. yani hocada bu sorunun olduğunu ben de düşünmüyorum ama mecbur kalıyorsun. yöneticilerin çalışanlarına karşı elindeki en büyük koz "seni istediğim an değiştirebilirim" gücüdür. her iki tarafta bunun farkında olursa disipline edebilirsin.

Ffp eskiye göre çok değişti bunu gördük eskisi gibi ağır cezalar vermiyorlar sadece fener değil çoğu takıma böyle son seneyle ilgili ortadan kalkabilir diye okumuştum önceden biryerlerde bilmiyorm fakat tüm şartları yerine getirirsek son sene gorusulecektir mutlaka uefayla
Ki bana göre ffp kulüpler için bulunmaz nimet yeterki akılla hareket edebil
Keske kalkmasa, en azindan satiginda en fazla 5-10 mil fazla verebillirsin bonservise diye olsa daha iyi. Hem bu kadar zorlanmayiz, hemde gidip 2ci sinif futbolculara 4-5 mil gömemezler. Misal tarik camdal, yigit gökoglan, sercan yildirim, chedjou.... . Gereksiz oyuncuya fazlla vermiyorlar böyle, bence alacaklarsa iyi oyuncuya versinlar iyi bonservis lafim yok ama sisirme futbolculara cagne gibi 6-7 bile fazla. Ffp gelmese deniz türüncü fln. Doldururduk bosa masraf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt