Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstanbul Avrupa yakasından kimler var .
Bir organizasyon vs olmuyor mu hiç ?
Mesela Halı saha gibi

Gelecek Sezon Kadromuz:

Muslera (muhtemelen uzatır)
Marcao
Luyindama
Ahmet
Ömer
Şener
Linnes?
Nzonzi
Taylan
Feghouli
Belhanda
Emre Akbaba
Adem
Babel
Falcao

Sözleşmesi Bitenler

Mariano
Nagatomo
Donk
Selçuk

Kiralıklar:

Seri
Lemina
Emre Mor
Andone
Lemina ve emreyi keske 2 sezon kiralasaydik ve uzatma opsiyonlu. Cagnede maiconda dönebillir. Selcuk kesin kalir bedava kaliyim der para veriyim der yine gitmez, ama adam en azindan karakterli futbolu lesh olsada. Marianoda iyi oynarsa 1 sene kalabillir

Gerçekçi bakarsak Şampiyonlar Ligi grubunda 3.oluruz. Ki öyle bir grup ki gruptan çıkarsak finali kovalarız. PSG ve Real Madrid'den birini elemeyi başarmışsan finali arzulaman doğal olur. Diğer takımlar için büyük tehdit oluştururuz böyle bir durumda. Erken final denilecek gruba düştük. PSG ve Real Madrid hedef, yatırım, tarih olarak Şampiyonlar Ligi'nde final oynayacak kulüpler. Bunlardan birini elemek tarihimizde başaramadığımız başarıyı beraberinde getirir.

Diğer sene Mendy Banega ibe yi alacaksın ...(Bonservizsiz)

Diagne Belhandayı satacaksın.
13 + 6= 19 Milyon e

Leminayı pazarlıklarla alacaksın.

8 milyon e Lemina

Kalır sana 11 milyon e

Mehmet Özcan, Emre Mor(pazarlıklı) , 3+4 tane Türk alacaksın.. Çünkü 8+2 olacağı neredeyse kesin gibi artık.

Takımda Fransızca konuşan oyuncular Luyindama, Nzonzi, Seri, Lemina, Belhanda ve Feghouli başka var mı bir de Diagne vardı o gitti zaten takımın yarısı Fransız
Falcao uzun süredir Monaco da olduğu için Fransızca konuşabiliyor.

Mariano da 3 yıl Fransa da oynadı.
Emre Akbaba var bir de o da Fransa doğumlu

Biradere Falcao tshirt aldım bakalım siyahından, inşallah beğenir.. Bedeni uymazsa faturası ile değişim yaparlar dimi rengolar Gs Store'dan internet üzerinden sipariş vermemiştim daha önce...

Martin Linnes: ''Gitmem önemli değil takım yıldızlarla doldu zaten kalmam da pek mümkün görülmüyor. Beni satmayın kiralayın ve Türkiye'de kalayım.Ailem Türkiye'yi seviyor A2 takımımıza da gidebilirim.''

😥
Abi dursun şu adam gönderin japonu

Linnes'i satanı bizde satarız diyesim geldi neredeyse yani kalsın şu adam Mariano'yu kurban edelim Linnes çok düzgün bir insan ve bunu haketmiyor.

Nzonzi------seri
------lemina--------

Bu şekilde olur mu ?

leminayı bilmiyorum hiç..

Ön tarafta yaratıcılık özelliği var mı ?

Belhandayı kesebilir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt