Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'dan Club Brugge'e transfer olan Mbaye Diagne Anderlecht taraftarının saldırısından son anda kurtuldu.Belçika'da yayım yapan Sport Voetbal'un haberine göre Anderlecht taraftarı son dakika tranfseri gerçekleşmeyen ve Club Brugge'e giden Mbaye Diagne'ye saldıracaktı. Yine haberde yer alan bilgilere göre Club Brugge çalışanı havalimanında durumu sezdi ve Diagne'yi saldırıdan kurtardı. (fanatik)

Ekli dosyayı görüntüle 59805
Anderlecht taraftarı akıllı olun lan biz daha bu adamı satıp para kazanacağız. Kılına zarar vermeyin bu hıyartonun.

Kim gönderildi kimin lisansı askıya alındı herhangi bir haber var mı ? Saat 19.00 da antrenman var bu arada

Galatasaray'dan Club Brugge'e transfer olan Mbaye Diagne Anderlecht taraftarının saldırısından son anda kurtuldu.Belçika'da yayım yapan Sport Voetbal'un haberine göre Anderlecht taraftarı son dakika tranfseri gerçekleşmeyen ve Club Brugge'e giden Mbaye Diagne'ye saldıracaktı. Yine haberde yer alan bilgilere göre Club Brugge çalışanı havalimanında durumu sezdi ve Diagne'yi saldırıdan kurtardı. (fanatik)

Ekli dosyayı görüntüle 59805
Kavga etmeyin seneye de siz alırsınız 11 milyoncuk

Boyle yorumlara kufur ediyorum renktas cik adam gibi fikrini belirt bilmis bilmis bismillah filan Ben kolay kolay futbolcu elestiren biri degilim her zaman iyi olmasini isterim Seri hakkinda yanilirsam cok mutlu olurum yeterki yanilayim .2 lig maci ve bi kac hazirlik macini izledim ya hadi ofansif yonu kotu olur anlarim araya girersin iki top kesersin oda yok .Su 2 mactaki halinden farkli bi oyuncuysa ve bunu bize gosterirse cok mutlu olurum.Ama sanmiyorum

Boyle yorumlara kufur ediyorum renktas cik adam gibi fikrini belirt bilmis bilmis bismillah filan Ben kolay kolay futbolcu elestiren biri degilim her zaman iyi olmasini isterin Seri hakkinda yanilirsam cok mutlu olurum yeterki yanilayim .2 lig maci ve bi kac hazirlik macini izledim ya hadi ofansif yonu kotu olur anlarim araya girersin iki top kesersin oda yok .Su 2 mactaki halinden farkli bi oyuncuysa ve bunu bize gosterirse cok mutlu olurum.Ama sanmiyorum
Adam daha oynamadı yaw donkla gördün diagnwyle gördün nzonziyle lemina falcaoyla bir gorelim.

Eskiden 6+2 yabanci kurali vardi simdi 14 yabacida yetmiyor vay be. Keske komle kaldirip her sene alt yapidan 3 oyuncu cikartip veya yerli 21 alti, 3000 daka ybama sarti koysalar bundan iyi. Ister bir oyuncuyu 3000 daka oynat ister üce böl. Oyuncuda yetenek varsa ztn 1000 dakada formayi kapar. Hem genc pyuncularimizi avrupaya servis edip milli takimi güclendiriz. Ama yok bunlar yine 1ci olursak aglarlar yabanci sinirlansin diye. La ömer veya selcuk oynasa milli takima ne yarari var demezler 😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt