Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Martin Linnes: ''Gitmem önemli değil takım yıldızlarla doldu zaten kalmam da pek mümkün görülmüyor. Beni satmayın kiralayın ve Türkiye'de kalayım.Ailem Türkiye'yi seviyor A2 takımımıza da gidebilirim.''

😥
Abi dursun şu adam gönderin japonu

bu admaın mütavaziliğine hayranım.. işte adam gibi adam.. hatta adam oğlu adam

Şöyle nasıl olur ?

2019-09-03 (5).webp

Kimin sözlesmesi dondurulacak yav. Bu sene donk tribunde olur b.ihtimal hocanin fedaisi olarak yaninda dursun hasanla umitten daha fazla futbol bilgisi olduguna eminim.
Marianoyu kaktiralim gitsin iste katara falan

Birisi link paylaşmıştı girdim okudum ama fazla dayanamadım:

Gerçekliği dışlayan bir ortam kurmuş, akıl mantıktan iyiden iyiye uzaklaşmışlar. Ortamlarında dün ve yarın yok sadece şu an var. Hepsi duygularını hayallerini tek gerçeklikmiş gibi kabul edip yorum yazmakta ve içlerinde objektif olabilen bir iki kişiyi de Galatasaraylı ilan edip linç ediyorlar.

Hemen hemen hepsi Trabzon maçındaki güzel oyunlarından bahsederek kesinlikle şampiyon olacaklarını yazmış. Ersun Yanal'a Pep muamelesi yapıyor ve tapınıyorlar. Bir tanesi onun için "bizi 17. likten 6. cılığa getiren kurtarıcımız" diyor diğerleride onunla aynı görüşte. Birde hepsi yemin etmiş gibi "6s" ve "cincon" yazıyor bizden bahsederken artık nasıl bir gurupsa hepsi ergenlik çağında gibi. Bizim forumda yıllardır 7b veya F5 yazan görmüyorum. İnananılır gibi değil bunların tutulduğu hastalığın şifası yok çünkü farkında bile değiller.

bunların taraftar yönetici hepsi ergen zihniyetinde..

ateş emojisini kendileri kullandı diye başkalarının kullanmasını kendilerinin taklit edilmesi olarak görüyorlar.

sanırsın ateşi ve emojoyi kendileri icat etmiş.

28 kez şampiyon olduklarına ve geçen sezonun gol kralının muriç olduğuna inanıyorlar hatta iman ediyorlar.

gerçekten kopmuş bir halde yaşıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt