Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
bu forumda kimse özgür değildir
herkes kurallara bağlı kalmak zorundadır!
Dostum sen bu hırsla iktidara gelirsin yakında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu forumda kimse özgür değildir
herkes kurallara bağlı kalmak zorundadır!
sen benim yavuz yuzumu gormedin dahaIlımlı
Martin Linnes: ''Gitmem önemli değil takım yıldızlarla doldu zaten kalmam da pek mümkün görülmüyor. Beni satmayın kiralayın ve Türkiye'de kalayım.Ailem Türkiye'yi seviyor A2 takımımıza da gidebilirim.''
Abi dursun şu adam gönderin japonu
fenere sempatin mi var?
Haftaya cuma oynar miyizBirini beklemeye alışmışız
acayip boşluktayım şu an
Artık maç günlerini bekleyeceğiz.
zaten çalışmalarım varDostum sen bu hırsla iktidara gelirsin yakında.
alıntı yapıyorsun yapmaBoş yapıyorsun, yapma.
zaten çalışmalarım var
lakin birlik olup beni görevimden indirmeye çalışıyorlar
![]()
yarın istasyon civarında ol yeğenimzaten çalışmalarım var
lakin birlik olup beni görevimden indirmeye çalışıyorlar
![]()
partinin gençlik odasınaUçurtmalar rüzgar sayesinde uçmazlar. Rüzgara karşı durdukları için uçarlar Ünsal.
ramiz dayi gozumun onune geldiUçurtmalar rüzgar sayesinde uçmazlar. Rüzgara karşı durdukları için uçarlar Ünsal.
saat 1.30dan itibaren zaferde olacağımyarın istasyon civarında ol yeğenim
saat 16.00 dan 18.00 e kadar oralardayım
kozlarımızı paylaşalım
alıntı yapıyorsun yapma
4-4-2 belhandasızbelhandasız kadro yapan herkese like verecem.
kampanya 24 saatle sınırlı
En mantıklısı cuma gibi
belhandasız kadro yapan herkese like verecem.
kampanya 24 saatle sınırlı

Birisi link paylaşmıştı girdim okudum ama fazla dayanamadım:
Gerçekliği dışlayan bir ortam kurmuş, akıl mantıktan iyiden iyiye uzaklaşmışlar. Ortamlarında dün ve yarın yok sadece şu an var. Hepsi duygularını hayallerini tek gerçeklikmiş gibi kabul edip yorum yazmakta ve içlerinde objektif olabilen bir iki kişiyi de Galatasaraylı ilan edip linç ediyorlar.
Hemen hemen hepsi Trabzon maçındaki güzel oyunlarından bahsederek kesinlikle şampiyon olacaklarını yazmış. Ersun Yanal'a Pep muamelesi yapıyor ve tapınıyorlar. Bir tanesi onun için "bizi 17. likten 6. cılığa getiren kurtarıcımız" diyor diğerleride onunla aynı görüşte. Birde hepsi yemin etmiş gibi "6s" ve "cincon" yazıyor bizden bahsederken artık nasıl bir gurupsa hepsi ergenlik çağında gibi. Bizim forumda yıllardır 7b veya F5 yazan görmüyorum. İnananılır gibi değil bunların tutulduğu hastalığın şifası yok çünkü farkında bile değiller.