Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazen deli dolu
Evine hoşgeldin Henry Onyekuru... Şükür kavuşturana Aslan Parçası..
Tam burada kalmıştın. Soldan esmeye yeniden devam...

Telles gittikten sonra bir daha Sol Ayaklı ve orta kesip, sıfıra inen sol bekimiz olmamıştı. Güneş gibi doğacaksınız sol tarafa Onyekuru ile birlikte..
Tekrar hoşgeldin Yeni Jordi Alba, Marcelo Saracchi..

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

30 yas ve üstü oyunculardan ilk 11 bile kurabiliyoruz, hemde 3 yedekli. Bana kalirsa Muslera ve Falcao ilk 11 olarak kalsin. Adem yedekte 1 sene daha otursun. Digerlerinden daha fazla katki yapacak oyuncu bulmak zor olmasa gerek. Son derece verimsiz adamlara para veriyoruz.

Muslera
Mariano Donk Maicon Nagatomo
Nzonzi Selcuk
Feghouli Belhanda Babel
Falcao

Sener-Jimmy-Adem.​

O değilde forumda eren diye biri vardi.buragi çok eleştirirdi 2013te ve haklıydı da.topla arası yoktu ve takimin oyununu da bozuyordu doğru.ama artık öyle zıvanadan çıkarmıştıki beni buragı o dönem çok desteklediğmden, burak yarın 2-3 gol atınca susarsın belki demiştim.cluja 3 tane çakmıştı ve mesajimi hatitlatmisti ertesi gün 😊
alıntı ve menşınlarımı iplemeyerek resmen ilgilenmiyorum mesajı vermişsin reis

Mariano kalacak bence sene sonuna kadar. Keşke devre arası babel feghouli belhanda satışlarını yapabilsek. Elimiz muazzam rahatlar. Yerlerine 10da1 maliyetli gençler alsak yokluklarını anlamayız bile

Milyonlarımizi çöpe atmak başkalarına yakışıyor ama bunları dile getirmek yakışmıyor?

Bu rezil futbol da emeği olan herkese Lanet Gelsin!

Kazandıkları paradan hayır görmesinler!
Abi tamam da şişirmişsinde şişirmişssin. diagne 15 ne alaka. Babel tamam. Haklısın. Macion ne alaka. Adam kiralık satın almazlarsa konuşuruz. Falcao menejer ücreti bunu kimse kanıtlayamıyor. Zaten kap açıklamalarında en şeffaf klüp biziz. Bence aldıkları haram olsun demekte saçma. Bu parayı veren yönetime haram et edeceksen. Bak haram ettin babel sıçtı. Rezilleri oynuyo. Falcao sakatlandı. Diagneden hayır gelmiyor. Macion gitti defansa adam arıyoruz bonservis verip alacağız neredeyse. Sana da saygı duyuyorum ama günün birinde haram işi seni bulur üzülmeni istemiyorum. Rezil futbol yazdığın imza neyse de haram kelimesi olmuyor. Beddua ettiklerinin gönüllerinden kötülük geçiyorsa onlardan hayır gelmez zaten. Biraz uzun oldu ama seni kırdıysam da özür dilerim. Hakkını helal et

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En acil ihtiyacımız ortasaha ama bir tane bile isim çıkmıyor.
Harbiden bizimkiler oyuncudan da transferden de anlamıyor.

alıntı ve menşınlarımı iplemeyerek resmen ilgilenmiyorum mesajı vermişsin reis
Screenshot_20200104-000859_Chrome.webp
cluj maçından önce yazdıydım.bak o mesajdakii eren buydu.hatta hattrick yapacak diyip geri silmiştim 😊 gecen aziz yıldırım yeniden yargılanacak haberi çıkmadan 1 gün önce ruyamda ben suçluyum beni yargılayın diyodu😊

Reis Onyekuru defansif oyunumuzu çok güçlendirecek. Zaten sürekli yardıma geliyor defansa ileride de hareketli olduğu için rakip beki rahat çıkarmıyor.

Onyekuru sahada dursa bile babel ve feghouliden iyi savunma yapar.Öyle bir hız tehtidi var ki.Rakip bekler babel ve feg gibi iki tane kaplumbağayı görunce rahat rahat çıkıyorlar.

O değilde forumda eren diye biri vardi.buragi çok eleştirirdi 2013te ve haklıydı da.topla arası yoktu ve takimin oyununu da bozuyordu doğru.ama artık öyle zıvanadan çıkarmıştıki beni buragı o dönem çok desteklediğmden, burak yarın 2-3 gol atınca susarsın belki demiştim.cluja 3 tane çakmıştı ve mesajimi hatitlatmisti ertesi gün
Artı attığı bir kafa golü vardı o gole benzer bi gol uzun zamandır izlemedin

En acil ihtiyacımız ortasaha ama bir tane bile isim çıkmıyor.
Harbiden bizimkiler oyuncudan da transferden de anlamıyor.

Şu eskişehirli sekidika alınırsa Terim feghouliyi 10 numarada kullanmayı düşünüyor haberlerine hazır olalım

Isi bilen bir yönetim Maicon, Belhanda, Babel ve Feghouli'den iyi para tirtiklar. Sener'i fesih icin ikna etmek gerekir. Kasimpasa'da falan en azindan yedek olabilecek bir oyuncu. Bir kac talibi olur. Jimmy Durmaz ise 2.5 sene yatarak gecirebilir. Her sene böyle basa bela olacak adamlara ne diye uzun kontrat yaparlar anlamam. 30'unda olan bir yerli oyuncuya 3 senelik kontrat cok fazla.

Abi tamam da şişirmişsinde şişirmişssin. diagne 15 ne alaka. Babel tamam. Haklısın. Macion ne alaka. Adam kiralık satın almazlarsa konuşuruz. Falcao menejer ücreti bunu kimse kanıtlayamıyor. Zaten kap açıklamalarında en şeffaf klüp biziz. Bence aldıkları haram olsun demekte saçma. Bu parayı veren yönetime haram et edeceksen. Bak haram ettin babel sıçtı. Rezilleri oynuyo. Falcao sakatlandı. Diagneden hayır gelmiyor. Macion gitti defansa adam arıyoruz bonservis verip alacağız neredeyse. Sana da saygı duyuyorum ama günün birinde haram işi seni bulur üzülmeni istemiyorum. Rezil futbol yazdığın imza neyse de haram kelimesi olmuyor. Beddua ettiklerinin gönüllerinden kötülük geçiyorsa onlardan hayır gelmez zaten. Biraz uzun oldu ama seni kırdıysam da özür dilerim. Hakkını helal et

Diagne için paşa'da bir yönetici kdv'yi onlar verecek dedi.

10 bonservis+ 3 şampiyonluk primi +2 kdv= 15

Falcao konusunda dünyanın iki numaralı manageri (mendes) ve kargaları bitiren Ahmet Bulut'un, bu transferi hayır işi olarak yaptığına inanmıyorsundur umarım.

Senin için imzadaki son kısmı değiştireyim Renktaş.

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!

Onyekuru sahada dursa bile babel ve feghouliden iyi savunma yapar.Öyle bir hız tehtidi var ki.Rakip bekler babel ve feg gibi iki tane kaplumbağayı görunce rahat rahat çıkıyorlar.
Adamsın. Rakip oyuncunun ayağındaki topa dokunup stopere bıraktığı toplar varya rakip oyuncu maça küsüyor neredeyse

Diagne için paşa'da bir yönetici kdv'yi onlar verecek dedi.

10 bonservis+ 3 şampiyonluk primi +2 kdv= 15

Falcao konusunda dünyanın iki numaralı manageri (mendes) ve kargaları bitiren Ahmet Bulut'un, bu transferi hayır işi olarak yaptığına inanmıyorsundur umarım.

Senin için imzadaki son kısmı değiştireyim Renktaş.

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!
Sen güzel adamsın renktaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt