Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyun hizlanirsa rakip acik verir rakip acik verirse yetenekli oyuncularin farki meydana cikar topu babele feghouliye verip al git uc kisiyi gec gol at diye beklemek sacmalik babel tinercilerde de boyle bir oyuncu degildi talisca aboubakar cenk gibi adamlar oldugunda muthis isler yapti af buyrun ama okadar gomulecek oyuncu degil bizim les otesi orta saha falcaosuz gecen forvet hattinda babel degil kim olsa is yapmaz orta sahayi duzeltmezsek onyekurude fayda etmez

Chelsea, sol bek için Ben Chilwell ile anlaşamazsa Alex Telles'e gidecek. Telles’in 40 M €’ya serbest bırakma maddesi var. (A Bola)

Telles 40 M €’ya transfer olursa, kulübünüz bu transferden 3.35 M € kazanacak.
Biri alsın artık aminyum. İlk defa böyle bir para kazanacağız her dönem bekliyoruz.

onye 2. kap yarin
saracchi pazar gelir sanirim.

Bu çocuğu çok beğendim yaşnız westham alıp kiralamış. Akıllı adamlar

Gelişmeleri takip ediyorum

d5kn0sh-b242dbe1-82ea-44cb-93af-6f6bc56b74d1.jpg

orta sahada taylani oynatirim ben olsam defanstaxa emin bayrami oynatirim yetersiz desenizde oynatirim bunlari oynayıp gelistiriceksin sonra herkes kiralik oluyor ve devre arası kesinlikle Lemina bonservis çökmek lazım

Muslera
Linnes Emin Marcao Sarrachi
Lemina
Taylan Ömer
Sekidika Falcao Onyekuru

olmaz demeyin gwyette olur lig için yeter alabilirsek Ömer yerine sağlam bı 8 alabiliriz

Monaco nun Onyekuru'yu acikladigi gun, onu baska formayla gorunce canim yanmisti resmen. Falcao alindiginda, esas onyekuru lazimdi yazmistim.
Bu forma ile jubilen olsun umarim.

Mecvut kadro ile ilk 11 :
Muslera
Linnes - Donk - Marcao - Saracchi
Lemina - Taylan
E.Akbaba - Feghouli - Onyekuru
Falcao

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt