Erdinç Esenkaya
10 Numara!
- 3 Temmuz 2009
- 12.316
- 1.220
- 1.778
Babel soytarısı artık ilk 11 yüzü göremez.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok doğru bir tespit.17'de 17 yapacak bir kadro kurmalıyız. Yani kısa vadede başarı getirecek bir kadro kurmalıyız. Bu sene şampiyonluk çok daha önemli. Fb ve Bjk son kurşunlarını attılar. Bu sene eğer şampiyon olamazlarsa önümüzdeki senelerde büyük sıkıntı çekecekler. O yüzden bu sene şampiyon olmak için her türlü adımı atıyorlar (federasyona fenerli, Mhk'ye beşiktaşlı) Galatasaray'ın üst üste 3. şampiyon olmasını Galatasaraylılar hariç hiç kimse istemeyecektir. Çünkü şampiyonluk sayılarında en yakın rakibimize 4 fark atmış olacağız. Bu sadece sportif kısmı. Ekonomik, psikolojik vs. hiç girmiyorum.
Hiç kimse geleceğin kadrosunu kuralım demesin. 17'de 17 yaparsak zaten rakipler dağılacağından biz de önümüzdeki senelerde rahat rahat geleceğin kadrosunu kurma şansını elde ederiz. Ama bu sene şampiyon olmak şart.
Biz ne feghouliyi ne belhandayı ne de babeli satmayı beceremeyeceğiz bence. Hepsi kontratlarını bitirip gidecekmiş gibime geliyorIsi bilen bir yönetim Maicon, Belhanda, Babel ve Feghouli'den iyi para tirtiklar. Sener'i fesih icin ikna etmek gerekir. Kasimpasa'da falan en azindan yedek olabilecek bir oyuncu. Bir kac talibi olur. Jimmy Durmaz ise 2.5 sene yatarak gecirebilir. Her sene böyle basa bela olacak adamlara ne diye uzun kontrat yaparlar anlamam. 30'unda olan bir yerli oyuncuya 3 senelik kontrat cok fazla.
Katılıyorum renktaş ama hamza döneminde çok küfür ettim. Çok tutuktu. Hele bir gençlerbirliği maçı vardı. O gol gelmiyordu ya ömrümden 1 yıl gitti sanki. Hakan balta sağolsunBurak yılmazla bi bağ kurmuştuk iyi kötü,o da unutamiyor bence, istediği kadar bjkli olsun

Pazartesi istanbuldaOnye ve saracchi icinaciklama gelmis, bakalim sekidika da gelecek mi
Bu sene bir mucize olur da biz şampiyon olursak biterler.İnşallah sekidika olayı hakkında yazdiklari doğru değildir FB girerse olaya ve oynama garantisi verirse bu manager bağlantıları ile FB ye gider bu şerefsiz FB den ne zaman kurtulacağız
Suat çok iyi oyuncu. Bence gelecek durağı ya bayern ya da ingiltereOzanla aynı takımda oynayan ahmed kutucu ve suat serdar da Galatasaraylı
Transfer dönemi şimdi başladı..Chelsea, sol bek için Ben Chilwell ile anlaşamazsa Alex Telles'e gidecek. Telles’in 40 M €’ya serbest bırakma maddesi var. (A Bola)
Telles 40 M €’ya transfer olursa, kulübünüz bu transferden 3.35 M € kazanacak.
Pazartesi istanbulda
Chelsea, sol bek için Ben Chilwell ile anlaşamazsa Alex Telles'e gidecek. Telles’in 40 M €’ya serbest bırakma maddesi var. (A Bola)
Askere mi gidiyorsun rtas hayırlı tezkereleraskerlik islerti ile uğraşmaktan gündemi kaçırdım onye ve saracchi gelmiş süper oldu sol taraf sağda linnes var şimdi sıra feghouli yi gönderip daha dinamik bir oyuncu almakta birde 6 numara ve 10 nunara transferi gelirse tamamix
Şu manyak satılsın da kurtulalım artık yaChelsea, sol bek için Ben Chilwell ile anlaşamazsa Alex Telles'e gidecek. Telles’in 40 M €’ya serbest bırakma maddesi var. (A Bola)
Askere mi gidiyorsun rtas hayırlı tezkereler
Chelsea, sol bek için Ben Chilwell ile anlaşamazsa Alex Telles'e gidecek. Telles’in 40 M €’ya serbest bırakma maddesi var. (A Bola)