Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet bilmiyor muydun üstat ayrıca ömer çavuşoğlu ile nazlı ılıcak özkardeştir bunların sülalede yassıadada yattı ondan nazlı ılıcak chp'ye kim karşıysa kuyruğuna takıldı fetöcü oldu :) salim başol'u yargılıyoruz diye kitabı filan da vardı... kızlık soyadı çavuşoğludur kendisi tercümanın sahibi olan ilk eşinin soyadını kullanmaya devam etti emin şirin ile evlendiğinde bile :) aziz ile de anne tarafından kuzenler o yüzden akrabağa olmalarına rağmen üçü de üç farklı soyad taşır...
ömer bey ile nazlı hanımın yakınlığını biliyordum ama aziz üstel ne bileyim çok süpriz oldu.
laf cambazlığı konusunda yetenek ailevi bi miras demek. azizinde ağzı sağlam laf yapıyor tam basın sözcüsü olacak adam

ömer bey ile nazlı hanımın yakınlığını biliyordum ama aziz üstel ne bileyim çok süpriz oldu.
laf cambazlığı konusunda yetenek ailevi bi miras demek. azizinde ağzı sağlam laf yapıyor tam basın sözcüsü olacak adam
Mehmet Cansun yönetiminde öyleydi zaten üstat @Yasin Yıldırım geldi az biraz hemen seviye arttı... Hamzalar, Sinanlar filan da gelse tam süper olacak

Her yerde yazıyor reis ben de ilk öğrendiğimde şok olmuştum. Gürcan Bilgiç de Hıncal Uluç'un dayısının oğluymuş.
bune arkdaş yav. aileler camialara planlı bi şekilde mi dağıtılıyor nedir bu da şık bilgi. böyle denk gelirse paylaşırsan mutlu edersin bizleri üstad bunuda ilkkez duydum

Belhanda
Mariano
Nagatomo
Feghouli
Yunus

Bu 5lü den yani 15 Mio € çıkmaz mı satış dan diyorsunuz!!!
Bu çöplerden elimize 5 milyon bile kalmaz

Feg= 5
Belhanda = 4
Yunus = 0.3

Toplam = 9,3 €

Naga ve mariano fesih = -3 milyon euro
Belhanda ve feghuli'nin managerlerine toplam = - 3 milyon € komisyon.

Elimizde kalan para = 3.3€

Bu kalan parada ancak nzonzi ve seri'nin fesih işlemlerine yeter.

Velhasıl geçen sene diagne'ye verdiğimiz 15 m €'yu adam gibi 2 gence yatirsaydik şimdi elimizde satilmalik 30 milyonluk oyuncu olurdu.

Bu rezil futbol da emeği olan herkese Lanet Gelsin!

Kazandıkları paradan hayır görmesinler!

bune arkdaş yav. aileler camialara planlı bi şekilde mi dağıtılıyor nedir bu da şık bilgi. böyle denk gelirse paylaşırsan mutlu edersin bizleri üstad bunuda ilkkez duydum
o da doğru hıncal uluç ile öcal uluç ailenin büyükleri necati bilgiç ile birlikte bu gürcan da onun oğlu... cem karaca'nın annesi ile de hıncalı uluç'un babasının birlikteliği var :) toto karaca ile

Mehmet Cansun yönetiminde öyleydi zaten üstat @Yasin Yıldırım geldi az biraz hemen seviye arttı... Hamzalar, Sinanlar filan da gelse tam süper olacak
bu bilgiler kadar yasinle senin tanışıklığında beni dumur etmişti. başka biriyle karışıtıyorsun sanıyordum ama hakkım vardı hakan şükür ile orkun uşak muhabbeti üzerine yaşanmıştı :asd:

bu bilgiler kadar yasinle senin tanışıklığında beni dumur etmişti. başka biriyle karışıtıyorsun sanıyordum ama hakkım vardı hakan şükür ile orkun uşak muhabbeti üzerine yaşanmıştı :asd:
Yoo yasinle gsbaskette tanışmıştık sana dedim ya genelde kimse dediğime inanmıyor ama öyle

Unbenannt.webp

ulan en iyi ihtimal olarak bu cikti bende. nasil bir bokluk icine girdik bu ankara macindan dolayi

o da doğru hıncal uluç ile öcal uluç ailenin büyükleri necati bilgiç ile birlikte bu gürcan da onun oğlu... cem karaca'nın annesi ile de hıncalı uluç'un babasının birlikteliği var :) toto karaca ile
reis bugünlük yeterli bu bilgiler kafam su kaynatmaya başladı

mariano
belhanda
nagatomo (bu kalsa da aman aman sıkıntı olmaz)
seri
nzonzi
babel/feghouli
selçuk (devre arası jubile)
andone
luyindama (lisans dondurma)

şu işlemleri yapıp maicon - onye - diagne
- akbaba - linnes - sol bek - gelen parayla üç ortasahayla ikinci yarı birşeyler olma ihtimali olur. +olursa bir kanat daha.

bir de fatih terim olması lazım ilk yarıdaki adam değil tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt