Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarım sezonluk?

Geçen foto attım tenhaydı niye iletişim bilgisi almadın ki üstat :(
istedim ısrar edenler bekleyenler sana ulaşmak isteyenler var vs dedim fakat inzivadayım dedi yurtdısına gidecekmis yılbasında uefa merkez falan yapıcam yine dedi. çok istiyorlarsa adım ve soyadımla twitterda ikamet ediyorum oradan followlasınlar dedi üstad. bu bilgi işine yarar diye düşündüm

istedim ısrar edenler bekleyenler sana ulaşmak isteyenler var vs dedim fakat inzivadayım dedi yurtdısına gidecekmis yılbasında uefa merkez falan yapıcam yine dedi. çok istiyorlarsa adım ve soyadımla twitterda ikamet ediyorum oradan followlasınlar dedi üstad. bu bilgi işine yarar diye düşündüm
twitterı kapalıydı bunun

bana söylediği bu. belki seni blocklamıştır. bilmiyorum daha fazlasını inanki
ben twitter kullanmıyorum ki alpayı dövmek için açmıştım @Keramettin TANRIVERDİ üstat sağolsun yardım etti forumda değildim cezalıydım kapattı. ulan sinan ne adamsın açmış tekrar twitter hesabı 4 tane takipçisi var :) emin uluça laf etiştiriyor bir de yazmış since 2004 gsk member diye ;)

ilk adı da memoşmuş

596a7fa5c9de3d2e5442d155.jpg

Bence Nzonzi'yi erken harcadik. Naga, Mariano, Fegh ve Babel varken Nzonzi yavas demek biraz kolayciliga kacti. Devre arasi 7 8 oyuncu almak zor. NZonzi Lemina yapip sag ve sol tarafi hizlandirabilirdik. Insallah en az 2 orta saha alabiliriz.

arkadaşlar transfer işi pek acil gözükmüyor çünkü rakip dediğimiz takımların alayı gerizekalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt