- 27 Ocak 2010
- 59.349
- 30.948
- 3.523
bu arada gecen cemiyette yakaladım sinanı çektim biraz kulaklarını sonra gülüşmler falanTabii ki çekişmesi zevkliydi
selamı var sana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu arada gecen cemiyette yakaladım sinanı çektim biraz kulaklarını sonra gülüşmler falanTabii ki çekişmesi zevkliydi
Geçen foto attım tenhaydı niye iletişim bilgisi almadın ki üstatbu arada gecen cemiyette yakaladım sinanı çektim biraz kulaklarını sonra gülüşmler falan
selamı var sana
abate olur yaşlı iyi![]()
Ignazio Abate - Oyuncu profili
Ignazio Abate ➤ İtalya'den eski futbolcu ➤ Sağ Bek ➤ Son kulüp: AC Milan ➤ * 12 Kas 1986, Sant'Agata de' Goti, İtalyawww.transfermarkt.com.tr
yarım sezonluk?![]()
Martin Olsson - Oyuncu profili
Martin Olsson ➤ 1 Oca 2026'den beri kulüpsüz ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 100 bin € ➤ * 17 May 1988, Gävle, İsveçwww.transfermarkt.com.tr
istedim ısrar edenler bekleyenler sana ulaşmak isteyenler var vs dedim fakat inzivadayım dedi yurtdısına gidecekmis yılbasında uefa merkez falan yapıcam yine dedi. çok istiyorlarsa adım ve soyadımla twitterda ikamet ediyorum oradan followlasınlar dedi üstad. bu bilgi işine yarar diye düşündümGeçen foto attım tenhaydı niye iletişim bilgisi almadın ki üstat![]()
twitterı kapalıydı bununistedim ısrar edenler bekleyenler sana ulaşmak isteyenler var vs dedim fakat inzivadayım dedi yurtdısına gidecekmis yılbasında uefa merkez falan yapıcam yine dedi. çok istiyorlarsa adım ve soyadımla twitterda ikamet ediyorum oradan followlasınlar dedi üstad. bu bilgi işine yarar diye düşündüm
bana söylediği bu. belki seni blocklamıştır. bilmiyorum daha fazlasını inankitwitterı kapalıydı bunun
ben twitter kullanmıyorum ki alpayı dövmek için açmıştım @Keramettin TANRIVERDİ üstat sağolsun yardım etti forumda değildim cezalıydım kapattı. ulan sinan ne adamsın açmış tekrar twitter hesabı 4 tane takipçisi varbana söylediği bu. belki seni blocklamıştır. bilmiyorum daha fazlasını inanki
Senin avatardaki nur yerlitas miÇöp! PTT dobçusu.
Bülent ErsoySenin avatardaki nur yerlitas mi
muslera disinda hangisi gerekli acaba bunlarin?Takım, takım değil huzur evi mübarek...Ekli dosyayı görüntüle 67432
bunlar ceset![]()
Ignazio Abate - Oyuncu profili
Ignazio Abate ➤ İtalya'den eski futbolcu ➤ Sağ Bek ➤ Son kulüp: AC Milan ➤ * 12 Kas 1986, Sant'Agata de' Goti, İtalyawww.transfermarkt.com.tr
yarım sezonluk?![]()
Martin Olsson - Oyuncu profili
Martin Olsson ➤ 1 Oca 2026'den beri kulüpsüz ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 100 bin € ➤ * 17 May 1988, Gävle, İsveçwww.transfermarkt.com.tr
bunlar ceset
ts + basak bugün berabere kaldi. bu halde sampiyon oluruz yaptigim cikarsa .dSenin en iyi ihtimalin bu mu cimri Musap
yanlış teseye koydular renktaşts + basak bugün berabere kaldi. bu halde sampiyon oluruz yaptigim cikarsa .d
harbiden öyle oldu .dyanlış teseye koydular renktaş