Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
önceki mesajımı da okuyaydın bi zahmet. seri benim gözümde futbolcu bile değil nzonzinin şutlanması gerektiğini haftalardır söylüyorum. seriyi 6 no zannetmesi terimin bilgi eksikliğini gösteren bi durum yoksa seriyi 8 de 10 da oynatsa bi halt olmaz ondan.başka bişeyden bahsettim orda ama sen çok başka bişey anlamışsın
Yanlis anlamisim ama Seri kac numarada oynarsa oynasin o adamdan bisey olmaz .Bide sen olmasan bile Forumda Seri ve Nzonzi ozelikle Nzonziyi cilginlar gibi koruyanlar var neymis Hoca yedek birakmista ondan sonra salmis,llk geldiginde birtek o didiniyormus takimdan bi halt olmayacagini anlayinca salmis .:D Bu onun ne kadar karektersiz bi topcu oldugunu gksteriyor iste bu adami korumak yerine elestirmeleri lazim .

Yanlis anlamisim ama Seri kac numarada oynarsa oynasin o adamdan bisey olmaz .Bide sen olmasan bile Forumda Seri ve Nzonzi ozelikle Nzonziyi cilginlar gibi koruyanlar var neymis Hoca yedek birakmista ondan sonra salmis,llk geldiginde birtek o didiniyormus takimdan bi halt olmayacagini anlayinca salmis .:D Bu onun ne kadar karektersiz bi topcu oldugunu gksteriyor iste bu adami korumak yerine elestirmeleri lazim .

Doğru. Nzonzi’yi ben de beğeniyordum ama her yedek kalan böyle olacaksa işimiz var.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

mevcut td koltuğunu dolduran kişi için kulübümüzün 1 kuruşunu harcayan net haindir

neye ikna etmeye calisiyosun ki🤔 her sey ortada 2 sezon 4 kupa, onsuz hic bir takım ve 3.senesinde yine kupayi alacagiz birakin artık adamin pesini sorun bu adamda olsa bizi sampiyon yapmazdi cevresi kötü bu sene biraz duzelsin takim, kafasini bi toplasın - kolay degil onca fedakarliga ragmen herkes tarafindan kufre maruz kalmak - bak gör nasil yardiriyor yine

Gel de red facei arama.. ey Gscimbom yönetimi duy bizi

Selçukun bokunda boncuk mu var ne anlamadım bi türkü
59b8c0baae78492aa8b65ae9.jpg

Birde bu M.Kapı'nın kendini takımın üzerinde gören halleri can sıkıcı. Memnuniyetsiz bir tavırda sürekli bu kafayla biraz zor çıkar yukarı, sen ne diyorsun?

Öbür yandan Ali Yavuz seneye bomba gibi dönecek bence. Kalmış olsa şuan Adem yerine oynuyordu muhtemelen.
Mustafanin problemi ergenlik bence.tipte var ya,kızlar mizlar derken hepten havalarda.futbolu bıraksa fotojenikligi yüzünden oyuncu vs olur ali yavuz avrupaya da gidecek inşallah ama önce 2 sene kadar bizde izleyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt