- 2 Temmuz 2011
- 137.275
- 58.433
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eskisehir dipte enkaz abi bu da oynuyo gorunuyo ama nasil bilmiyorum, onerilerimde yer almıştı adam yiyici bi Türk genc lazim diye düşünmüştüm. Altyapidakilerden yol olmayacağına ve ascacibar'i alamayacagimiza gore denenebilirşöyle 1 herif vardı ne oldu iş
Dakikalar Kala Mehmet Özcan Sürprizi!
Galatasaray, Eskişehirspor’dan Mehmet Özcan için son anda bir teklif yaptı. Kabul edilirse şu an lisan çıkarılacak. (TRTSPOR)www.gscimbom.com
böyle yazmıştı rodop da ondan şeaphtımEskisehir dipte enkaz abi bu da oynuyo gorunuyo ama nasil bilmiyorum, onerilerimde yer almıştı adam yiyici bi Türk genc lazim diye düşünmüştüm. Altyapidakilerden yol olmayacağına ve ascacibar'i alamayacagimiza gore denenebilir
üstad seninde hevesin kalmamış sanki artık nöbetlerde falanneyse konumuza dönelim
3.donusu olacak ndiaye'nin. Bazı hikayelerin bitmesi lazim önümüz içinndiaye iyi durumdaysa bize gelsin. onyekuru-linnes-ndiaye eski ekibi tekrar toplayalim. hic bir sey yapamiyorsak eskiler üzerinden gidelim.
Her hafta tuzlayla oynayacaksak olabilir tabiStoper
Sol kanat
8 no
10no
baska lazim da yok. Nagatomo yarim sene rahat götürür. Defansi zaten fena degildi
Nando
Linnes xxx Marcao Nagatomo
Lemina Banega
Fegh Teixeira Onyekuru
Falcao
Güzel olur
Stoper
Sol kanat
8 no
10no
baska lazim da yok. Nagatomo yarim sene rahat götürür. Defansi zaten fena degildi
Nando
Linnes xxx Marcao Nagatomo
Lemina Banega
Fegh Teixeira Onyekuru
Falcao
Güzel olur
Olabilir babyHO diyebilir miyiz Sergi?