Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seri ve emre morun büyük yeteneklerinden ötürü çekimserim gitmelerine biraz...alfred duncan ayrılacakmıs mesela,o gelirse gitsin seri veya donk

onyekuru satın alma opsiyonuyla kiralansın. bruma fırsat transferi olabilir yine opsiyonlu kiralanabilir. 1,5 sene sonra 3 milyon euro'ya bile alınır.

şöyle 1 herif vardı ne oldu iş

Eskisehir dipte enkaz abi bu da oynuyo gorunuyo ama nasil bilmiyorum, onerilerimde yer almıştı adam yiyici bi Türk genc lazim diye düşünmüştüm. Altyapidakilerden yol olmayacağına ve ascacibar'i alamayacagimiza gore denenebilir

Eskisehir dipte enkaz abi bu da oynuyo gorunuyo ama nasil bilmiyorum, onerilerimde yer almıştı adam yiyici bi Türk genc lazim diye düşünmüştüm. Altyapidakilerden yol olmayacağına ve ascacibar'i alamayacagimiza gore denenebilir
böyle yazmıştı rodop da ondan şeaphtım
hiç haberlere konu olmaması ilginç

o mehmet taylanı bugün izlerken benimde aklıma geldi yav. baya bi güzelleme yapılmıştı yazın formasını şortuna sokarak mücadele eden efendi topçu diye. bjkye gidecek demekki bunlar yazılıyor diyordum.

evet durumu şuan nedir?

ndiaye iyi durumdaysa bize gelsin. onyekuru-linnes-ndiaye eski ekibi tekrar toplayalim. hic bir sey yapamiyorsak eskiler üzerinden gidelim.

Stoper
Sol kanat
8 no
10no

baska lazim da yok. Nagatomo yarim sene rahat götürür. Defansi zaten fena degildi

Nando
Linnes xxx Marcao Nagatomo
Lemina Banega
Fegh Teixeira Onyekuru
Falcao

Güzel olur

Screenshot_20191218-104734_Chrome.webp
Screenshot_20191218-104745_Chrome.webp
Screenshot_20191218-104741_Chrome.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt