Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Arfa da gelmesin ..

Artık çalışkan / fiziki sağlam oyuncular seçilmeli!!!

Özellikle İskandinavya ya ve Doğu Avrupa pazarına bakmalıyız.

Transfer falan istemiyoruz.

-Okan Buruk gelsin.
-2. Yarı alt yapıdan 3-4 isim monte etmek için gençlere şans verilsin
-Yeni sezon kadro mühendisliğini Okan hoca yapsın.

Artık genç başarıya aç modern bir hoca zamanı gelmiştir. Bu başarısız sezonu fırsata çevirelim.

Ne alaka 70 almadan 1.olsan bile şampiyon yapmıyorlar mı ? Rakiplerle aramızda 15 puan olsa anlayacamda saçmalamasak mı acaba
Genelde şampiyonluk puanı 70 69 71 gibi o civarlarda olduğundan öyle yazdım yoksa illa 70 almak gerektiğinden değil de yarın sivas kazanırsa 12 puan oluyor büyük bir fark devre arası illa ki hamleler yapılacak daha iyi bir takım olacaz ama yeterli olur mu birden fazla rakip var bu sezon zor iş açıkçası

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transferle olacak işde değil ya, Futbol umut verir ama kadrodan ötürü bazı kısımlarda yetersiz kalırsın yenilirsin atamazsın ama durum öyle değil. Nasıl olacak bu iş bilmiyorum ama hocaya sırt çevirmedim minnacıkta olsa umudum var.

Genelde şampiyonluk puanı 70 69 71 gibi o civarlarda olduğundan öyle yazdım yoksa illa 70 almak gerektiğinden değil de yarın sivas kazanırsa 12 puan oluyor büyük bir fark devre arası illa ki hamleler yapılacak daha iyi bir takım olacaz ama yeterli olur mu birden fazla rakip var bu sezon zor iş açıkçası

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sivas ciddiye alınacak rakip değil. Sadece bi sistem ve hava oynuyorlar 2.yarı çok tökezler

nba takımları gibi rebuilding yapmamız lazım.

kadro miadını doldurdu.

ama tek senelik değil 3-4 senelik takım kurulmalı.

Galatasaray, Nagatomo'nun yerine düşündüğü sol beklerden biri olan Guilherme Arana için Monchi ile masaya oturdu.

Brezilya basınında yer alan habere göre; 22 yaşındaki Brezilyalı sol beki sezon başında Atalanta'ya kiralayan ancak oyuncunun talebi üzerine bu anlaşmayı feshetmeye hazırlanan Sevilla, oyuncunun menajerine yeni bir kulüp bulması talimatını verdi. (Fotomaç)

Güzel transfer olur

82f978b993521a38adfa10e021276358.webp

Portekiz basının önde gelen kurumlarından O Jogo'da yer alan habere göre; Tondela'da forma giyen Portekizli stoper Bruno Wilson için Galatasaray temasa geçti.

img_834x600$2019_06_26_18_56_56_1567571.webp

devre arası 5-6 oyuncu alıp 5-6 oyuncunun gönderildiği bir kulüp yok dünyada. hele iki sene şampiyon olmuş takımın az çok omurgası bellidir ona göre iki üç takviye yapılır. zaten bir kulüp devre arası bu kadar oyuncunun alınıp gönderildiği bir kriz ortamındaysa doğrudan hocayı gönderir. sen iki sezondur bir kadro oturtamıyorsan hocası da yönetimi de başarısız demektir.

Galatasaray, Nagatomo'nun yerine düşündüğü sol beklerden biri olan Guilherme Arana için Monchi ile masaya oturdu.

Brezilya basınında yer alan habere göre; 22 yaşındaki Brezilyalı sol beki sezon başında Atalanta'ya kiralayan ancak oyuncunun talebi üzerine bu anlaşmayı feshetmeye hazırlanan Sevilla, oyuncunun menajerine yeni bir kulüp bulması talimatını verdi. (Fotomaç)

Güzel transfer olur

Ekli dosyayı görüntüle 67949

Şimdi şöyle bi durum var. Emre Mor burdan nereye giderse gitsin diyecez ki bu sıpadan olmaz. Aynısı bunun için geçerli değil mi ? CL ligi için kiraladıkları oyuncuyu 4 maç oynatıyorlar ki 90 bile değil Ocakta gönderiyorlar. Bu oyuncu bize ne kadar faydalı olucak

Muslera
??? Luyindama Marcao ???
??? ???
??? ??? ???
Falcao

gelecek sezon icin şimdiden çalışmalara başlasınlar...​

Şimdi şöyle bi durum var. Emre Mor burdan nereye giderse gitsin diyecez ki bu sıpadan olmaz. Aynısı bunun için geçerli değil mi ? CL ligi için kiraladıkları oyuncuyu 4 maç oynatıyorlar ki 90 bile değil Ocakta gönderiyorlar. Bu oyuncu bize ne kadar faydalı olucak
Ama potensyal var işte bu herif de...

Böyle adamlari risk almayarak almak mümkün değil. Formda olsa ve oynasa, zaten sen alamazsın

gözünüzü seveyim artık stopere 6 numaraya filan yabancı kontenjanı harcamayın. Tarihin en iyi stoper jenerasyonu var ülkede hala yabancı arıyoruz. 6 numara da ne deep oyun kurucu tutturabildik ne regista hiç biri olmadı oraya çapa yerli önlibero koyun ya da iki tane canavar 8 bulun. Kontenjanlarımız da mümkünse hücum ve beklere harcansın. Özellikle kenarlar facia çalışmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt