Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.842
- 7.366
- 1.548
Ricardo veya Sarrachi olacak zaten kanimca.
Rodriguez iyi seçim olur.
Muhtemelen bende 2sinden biri olucak diye düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ricardo veya Sarrachi olacak zaten kanimca.
Rodriguez iyi seçim olur.
MusleraMuslera
??? Luyindama Marcao ???
??? ???
??? ??? ???
Falcao
gelecek sezon icin şimdiden çalışmalara başlasınlar...
Ne güzel Can büyük'ü şutlayacaktık
Bu yorumu copy past mi yaptın lanÖyle bir takim kuracaksin ki herkes kosacak. Ne kadar karaktersiz varsa kadroya doldurmuslar. Böyle olmaz elbette.
Ben fizik olarak rakibini domine eden bir Galatasaray istiyorum. Sürekli boyun egen Galatasaray'i kim ne yapsin?
Hizli olmasini gectim cabuk oyuncu bile yok takimda.
Öyle bir takim kuracaksin ki herkes kosacak. Ne kadar karaktersiz varsa kadroya doldurmuslar. Böyle olmaz elbette.
Ben fizik olarak rakibini domine eden bir Galatasaray istiyorum. Sürekli boyun egen Galatasaray'i kim ne yapsin?
Hizli olmasini gectim cabuk oyuncu bile yok takimda.
abidik gubidik adamlara para harcayip duruyorlar iste. mert cetini stopere alip koysan 10 sene rahat oynardi. zeki celik ptt'den fransa 1.ligine gidip sampiyonlar ligi oynuyor. biz mariano ve donku defansta oynatiyoruz. rezillik yani. marcao da noname bir topcuydu ama gidip 4m bonservis verdiler, mert daha ucuzdu. 1-2 tane sürekli oynayacak türk oyuncu olmasi gerekirdi. oynayan yabancilar alabilecegimiz yerlilerden bile daha kötü.gözünüzü seveyim artık stopere 6 numaraya filan yabancı kontenjanı harcamayın. Tarihin en iyi stoper jenerasyonu var ülkede hala yabancı arıyoruz. 6 numara da ne deep oyun kurucu tutturabildik ne regista hiç biri olmadı oraya çapa yerli önlibero koyun ya da iki tane canavar 8 bulun. Kontenjanlarımız da mümkünse hücum ve beklere harcansın. Özellikle kenarlar facia çalışmıyor.
abidik gubidik adamlara para harcayip duruyorlar iste. mert cetini stopere alip koysan 10 sene rahat oynardi. zeki celik ptt'den fransa 1.ligine gidip sampiyonlar ligi oynuyor. biz mariano ve donku defansta oynatiyoruz. rezillik yani. marcao da noname bir topcuydu ama gidip 4m bonservis verdiler, mert daha ucuzdu. 1-2 tane sürekli oynayacak türk oyuncu olmasi gerekirdi. oynayan yabancilar alabilecegimiz yerlilerden bile daha kötü.
Köln teknik direktörü bile alt yapidan 2 kanat oyuncusunu cikarip oynatiyor artik. Teknik direktörlük makami bahane degil cözüm üretme makamidir. O dandik takim bir haftada 3 mac oynadi ve hepsini kazanip düsme potasinin üstüne cikti.Mesela Berat var gençlerbirliğinde hazır patlamamışken çökeceksin. Mehmet Özcan var elinde Taylan var bunlar işini görür orta sahanın defansif kısmında. Stoper için biraz araştırsak oraya da yerli bulunur ama hoca hazır adam peşinde o yüzden yabancı arıyor.
Muslera
??? Luyindama Marcao Rodriguez
??? Lemina
??? ??? ???
Falcao
Bununla çalışalım. Lemina bir sene daha kiralık ederiz.
Tudor gelip, transferleri yapıp gitse keşke..Apo ve Terim’in yapacağı transferden halen hayır bekleyenler mi var?
Senin 60 bin mesajın tudot un da 60 milyon euroluk bütçesi vardı. Fatih terim'in. Yahu 60 bin küsür mesaj yazıyorsun ama bu mesajına bakınca ne kadar boş yazdığın ortaya çıkıyor. Bu arada o transferler başakşehirden 50.dk da 5 gol yiyip abdullah avcının takımına rezil oldular. Devre arası fatih terim gelmeseydi büyük maçlarda rezil olmaya devam edecektik. Lütfen biraz samimiyet vefa ve edep. Tamam mı kardeş.Tudor gelip, transferleri yapıp gitse keşke..
Simdi buyuk maclarda rezil olmuyoruz demi trabzondan 4 yiyen kendi sahanda su ezik fbyi yenmeyi gectim oyun olarak ezilen bendim glbSenin 60 bin mesajın tudot un da 60 milyon euroluk bütçesi vardı. Fatih terim'in. Yahu 60 bin küsür mesaj yazıyorsun ama bu mesajına bakınca ne kadar boş yazdığın ortaya çıkıyor. Bu arada o transferler başakşehirden 50.dk da 5 gol yiyip abdullah avcının takımına rezil oldular. Devre arası fatih terim gelmeseydi büyük maçlarda rezil olmaya devam edecektik. Lütfen biraz samimiyet vefa ve edep. Tamam mı kardeş.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O büyük revizyon operasyonu başarılı olmazsa zaten ilk3ü unut Musap.O degilde basak kazansa bile fark 6 olacak onlarla. Tek problem sivasla yarin fark 11 olacak olmasi... bari cl/uel yapin