Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
16. hafta ve liderle fark 10 puan

Kurulan kadro sezon basi rakiplerin bile cekindigi bir kadroydu

Geldigimiz yer ortada

Hicbir trasnferden verim alamayan, yarisindan fazlasi sakat ve mevcutlarin da performansini dusuren bir hoca

Terim kalacaksa tek bir transfer dahi yapilmamalidir

16. hafta ve liderle fark 10 puan

Kurulan kadro sezon basi rakiplerin bile cekindigi bir kadroydu

Geldigimiz yer ortada

Hicbir trasnferden verim alamayan, yarisindan fazlasi sakat ve mevcutlarin da performansini dusuren bir hoca

Terim kalacaksa tek bir transfer dahi yapilmamalidir
hocada harbiden inanılmaz bi düşüş var, ama kredisi de çok fazla.o yüzden transfer yapılmalı.

Falcao - Diagne - Adem forvet hattı bence iyi olur, Andone ve Babel'e yol verelim kanatlarda Feghouli-Onyekuru-Jimmy-Yunus olsun

Evet bakalim khouna babacar mi wilfried bony mi yoksa hocamin icinde ukte kalan benjamin tetteh mi gelecek

hocada harbiden inanılmaz bi düşüş var, ama kredisi de çok fazla.o yüzden transfer yapılmalı.

Ben bu konularda duygusalligin zarar verdigine inaniyorum Sergen
Hocanin gecmis basarilarini yadsiyan Galatasarayli taş olur, efsanemizdir

Ama kredinin gecmise degil umuda verilmesi gerektigini dusunurum hep

Bir taktik ustunde calisiyordur ve her hafta ustune koyuyordur, bir otursa super olacaktir, bu umuttur iste

Ama her hafta daha kotuye giden bir takim, ustune iyi oynadik deniliyor, bende umut falan kalmadi

Ulan hoca öyle saçma puanlar verdin, öyle fırsatlar teptin, öyle kötü top oynatıyorsun ki gram ümidimiz yok vallahi. Vasat top oynasak bile yarışın içinde olursak şampiyon oluruz diyorduk eskiden. Şimdi yarışın içinde bile değiliz ki. Nöbet tutacak olanlara sabırlar diliyorum.

Mustafa Cengiz’in elinde olsa, Fatih Terim ile çalışmayı çoktan bırakmıştı. Adım gibi eminim. Uzlaşması kolay bir adam değil. Inatçı, istediği olmadığı zaman tavır yapan, ve bunu açıkça belli adam bir insan Fatih hoca.

Cengiz kontrolü sağlayamıyor hoca konusunda.

Buna büyük ihtimalle Abdürrahim Albayrağı da katabiliriz. Devlete, iktidara yakın bir isim. Sağlığı da bayağı geriledi. Kavga, sıkıntı ve mali açıdan artık zorlamak istemiyor. Fatih hoca ise devre arasında yeni kadro kurma derdinde.

Siz hiç Albayrak, veya Mustafa Cengiz’in ocak ayı hakkında konuştuklarını duydunuz mu?

Hiç bir şekilde hocanın arkasında değiller. Git diyemiyorlar tabi. Ama hoca ‘bana müsade, sağlığım izin vermiyor’ dediği gün de zil takıp oynarlar.

Sene sonu ben öyle ya da böyle yolların ayrılacağını tahmin ediyorum. Okan Buruk yeni sezon teknik direktörümüz olur.

Bu sene şampiyon olamayız.

Terim’in sportif direktör tarzında bir rol alacağını düşünüyorum. Istifa etmeyecektir. Sağlığım izin vermiyor, yoruldum diyecektir.

7-8 transfer diyorsunuz da abartmayın derim 3 nokta transferle takımdaki oyuncular dahil takımın çehresi değişir. Bir kere bazı yaşlı oyuncular ekstra yorulmazlar bu da +olarak geri döner.
Adam gibi bir bek sağ/sol fark etmez. İyi bir orta saha savaşçı olacak, bir tane hakiki 10 numara ve onyekuru. Kiralık kafası kırık topçumuzu da saymayın bizim adam sonuçta. 4 doğu transfer ligi alt üst eder

Klinsmann kisin 10 oyuncu yollamayi istiyormus.

Belki su adami uzuca yedek olarak kapabiliriz. Muhammedi de yollamayi düsünüyormus. Hic 1. takima cagirmiyorlar zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt