- 3 Haziran 2015
- 56.732
- 65.865
- 4.143
Diagne: ‚Anlasildi Galatasarayin bana ihtiyaci var. Geliyorum! Sizi sampiyon yapacagim.‘
dedi mi lan bunu ?
dedi mi lan bunu ?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

O para bizde var mı o ayrı bir konu işte
Tahminimce Kadro
Muslera
Linnes- Donk- Marcao - Saracchi
Feghouli- Taylan (Veya transfer) - Mensah - Onyekuru
Falcao- Diagne
Gibi olacak. 4-4-2'ye döner mi Fatih Hoca o ayrı konu.
Yok ebesinin turgay şerenbu arada gereksiz bir bilgi geçeyim mert hakan yandaşın sevgilisi gözdelinho lakaplı twitterdaki bayandır hani bir ara veysel sarının kankisiydi
Biz de var mi o seypara para para parada para para![]()
bu arada gereksiz bir bilgi geçeyim mert hakan yandaşın sevgilisi gözdelinho lakaplı twitterdaki bayandır hani bir ara veysel sarının kankisiydi
Ekli dosyayı görüntüle 68035 kimse mert hakani bilmezken 2 sene once mert hakan demişiz vay @Hayri Cund @Osman SEDEN @Enes Dalmış @Ozan Puki @Semih Ağlar @Yasin Yıldırım @Umut Gül
Manu lonjon bütün sozde gs gazetecilerinden/duyumcularindan daha iyikankini yaz kankini. yeter artık kankini de al git
2 sakatla ugurlaniriz ehehLemina mensah ben arfa 3 lüsü nasıl olur ortasahada ?
Bu sene ne geldiyse tecrubelilerden geldi basimizaO zaman evander ve ederson da doğru.ederson beleşe bile gelebilir dendi.iyi ama tecrübesiz olmazlar mi sampiyonluk icin ?ben arfa yeteneginde ve tecrubesinde biri sart
Dün 80-90+ arasi izledim top istedi ama alınca bi sey yapamadi , çevik degil, pasor degil driplingi iyi degil. gerek yok böyle topcularaEkli dosyayı görüntüle 68035 kimse mert hakani bilmezken 2 sene once mert hakan demişiz vay @Hayri Cund @Osman SEDEN @Enes Dalmış @Ozan Puki @Semih Ağlar @Yasin Yıldırım @Umut Gül
Halilin pesinden kosmayan Halili dusuremeyen Belhandaya ihtiyacimiz var Evet zahmet edip dusuremedi bile adami dusurse en azindan bi sari yerdiDün 80-90+ arasi izledim top istedi ama alınca bi sey yapamadi , çevik degil, pasor degil driplingi iyi degil. gerek yok böyle topculara
Sonra cezali duruma düştü tatile erken gitmek icin yapti derdiniz degil mi. Mert belhandanin sakat sakat oynadigi gibi top oynuyor böyle topculari ovup getirtiyosunuz sonra taylan cimi vs vs kulübe koy minibusune dönüyor renktas ne mert hakaniHalilin pesinden kosmayan Halili dusuremeyen Belhandaya ihtiyacimiz var Evet zahmet edip dusuremedi bile adami dusurse en azindan bi sari yerdi
Ben burda bunu hep savundum cunku en azindan.mucadele ediyor kosuyor basiyor diyordum Taraftari kusmus kosmuyor bile artik hic bisey umrunda degil .Cezali duruma duseceksede boyle bi durumda dussun zaten .Ben Mert Hakani izlemedim bile diger futbolculari elestirip Belhandaya sesini cikarmaman tuaf biseySonra cezali duruma düştü tatile erken gitmek icin yapti derdiniz degil mi. Mert belhandanin sakat sakat oynadigi gibi top oynuyor böyle topculari ovup getirtiyosunuz sonra taylan cimi vs vs kulübe koy minibusune dönüyor renktas ne mert hakani