Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne: ‚Anlasildi Galatasarayin bana ihtiyaci var. Geliyorum! Sizi sampiyon yapacagim.‘

dedi mi lan bunu ?:asd:

20191223_113039.jpg
kimse mert hakani bilmezken 2 sene once mert hakan demişiz vay @Hayri Cund @Osman SEDEN @Enes Dalmış @Ozan Puki @Semih Ağlar @Yasin Yıldırım @Umut Gül

O para bizde var mı o ayrı bir konu işte :D

Tahminimce Kadro

Muslera
Linnes- Donk- Marcao - Saracchi
Feghouli- Taylan (Veya transfer) - Mensah - Onyekuru
Falcao- Diagne

Gibi olacak. 4-4-2'ye döner mi Fatih Hoca o ayrı konu.

luyindama taktiği önce kirala sezon sonu zorunlu satınalma yap ama orta sahaya teknik katacak bir oyuncu

bu arada gereksiz bir bilgi geçeyim mert hakan yandaşın sevgilisi gözdelinho lakaplı twitterdaki bayandır hani bir ara veysel sarının kankisiydi

Su lemina sakatlanmasa cok iyi olacak ya onum yaninada bedava Mensah alalim Belhandayi satarsakta bi 10 numara alalim Sol bek ve Onyekuru geldi gibi sag bekte Lines ve Sener oynar .Biraz biraz kipirdariz bu transferler ile Luyin sakatlanmasaydi ankaragucunden o sondakika gollerinden 1ni yemezdik .Bizi cok etkileyecek luyinin yoklugu

Halilin pesinden kosmayan Halili dusuremeyen Belhandaya ihtiyacimiz var Evet zahmet edip dusuremedi bile adami dusurse en azindan bi sari yerdi
Sonra cezali duruma düştü tatile erken gitmek icin yapti derdiniz degil mi. Mert belhandanin sakat sakat oynadigi gibi top oynuyor böyle topculari ovup getirtiyosunuz sonra taylan cimi vs vs kulübe koy minibusune dönüyor renktas ne mert hakani

Sonra cezali duruma düştü tatile erken gitmek icin yapti derdiniz degil mi. Mert belhandanin sakat sakat oynadigi gibi top oynuyor böyle topculari ovup getirtiyosunuz sonra taylan cimi vs vs kulübe koy minibusune dönüyor renktas ne mert hakani
Ben burda bunu hep savundum cunku en azindan.mucadele ediyor kosuyor basiyor diyordum Taraftari kusmus kosmuyor bile artik hic bisey umrunda degil .Cezali duruma duseceksede boyle bi durumda dussun zaten .Ben Mert Hakani izlemedim bile diger futbolculari elestirip Belhandaya sesini cikarmaman tuaf bisey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt