Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus gibi sözleşme imzalarlar,atalay da mustafa da kalır

@nevzatdindar: "Onyekuru artık Galatasaray forması giyecek. 1.5 sene kiralık olarak kadroya katılacak."

@nevzatdindar: "Nagatomo veya Mariano'dan biri takımdan ayrılacak. Linnes'e lisans çıkartılacak."

@nevzatdindar: "Galatasaray'da 10 numara transferi için Alex Teixeira ve Quintero isimleri gündemde."

@nevzatdindar: "Galatasaray, Belhanda'yı kesin olarak satmayı düşünüyor."

Haksız mıyım Sergenim. Altyapıda çocuk denerken önce takımlarını soracaksın. Sonra emre b. gibi ihanet etmesinler.
iyide iş oraya kadar geldiyse o çocuklar yalanda söylerki altyapıya girebilmek için. bi nevi hayatları kurtulacak sonucta görmuyormusun tuzlalı liboş keko bile ne halde

Bu arada ozanın durumu farklıydı.erkenden avrupaya gitmeyi kafaya koydu

iyide iş oraya kadar geldiyse o çocuklar yalanda söylerki altyapıya girebilmek için. bi nevi hayatları kurtulacak sonucta görmuyormusun tuzlalı liboş keko bile ne halde
Yeteneklilerse o zaman gidecekler tuttukları takımın altyapısına girecekler. Nasıl bir karakterleri var ki ezeli rakibinin altyapısına giriyor. Aynı şekilde fb'nin altyapısında GSli olsaydı onu da garipserdim. Bunu önlemek için detaylı bir şekilde araştırılmalı çocuklar sosyal medya hesapları falan. Zaten fenerli olduğu hal ve hareketlerinden anlaşılır da.

Linnes'i seçtim ben sezon başı. :D

1pX14B.jpg

Yeteneklilerse o zaman gidecekler tuttukları takımın altyapısına girecekler. Nasıl bir karakterleri var ki ezeli rakibinin altyapısına giriyor. Aynı şekilde fb'nin altyapısında GSli olsaydı onu da garipserdim. Bunu önlemek için detaylı bir şekilde araştırılmalı çocuklar sosyal medya hesapları falan. Zaten fenerli olduğu hal ve hareketlerinden anlaşılır da.
karakter olsa fenerli olmazlardı zaten yasin diyelim ve şık bi şekilde münzaramıza noktayı koyalım

bu arada abdulsamed 2 aya hazır olur diyorum ya,yani inşallah

sözleşme mevzusu uzadıkca hoca yüzlerine bakmıyor sanırım
iki tanesi imzaladı haberleri dolanıyordu bi ara ya neyse .
yunusu hocanın oynattığı bi macı hatırlıyorum kenarda afferın falan dıyıp hırslı hırslı soylenıyordu yunusda ıyıydı herif oynamaya oynamaya tenkeye dönüştü

iki tanesi imzaladı haberleri dolanıyordu bi ara ya neyse .
yunusu hocanın oynattığı bi macı hatırlıyorum kenarda afferın falan dıyıp hırslı hırslı soylenıyordu yunusda ıyıydı herif oynamaya oynamaya tenkeye dönüştü
imzalarlar herhalde.sorun olmaz atalay ve mustafa ile.yunus forvete yakın oynamalı.2.forvet gibi ya da cezasahası cevresinde gezen bi 9,5 numara diyelim.o zaman cok etkili olur.çalımlamayacagı topcu yok o bölgede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt