Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
şampiyonAnca copy-paste yap knk devam böyle. Belhanda'nın ilk geldiği yıl gayet hareketli bir takımımız vardı Rodrigues, Ndiaye, Fernando, Gomis falan. Ne yaptı bu adam?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şampiyonAnca copy-paste yap knk devam böyle. Belhanda'nın ilk geldiği yıl gayet hareketli bir takımımız vardı Rodrigues, Ndiaye, Fernando, Gomis falan. Ne yaptı bu adam?
Evet 2 sezondur Belhanda şampiyon yapıyor takımışampiyon
PuahhahahAynen fenerli. Geçmişte bizle dalga geçtiği tweetleri varmış. Ben zaten bunu anlamıyorum. fenerliysen ne işin var GS altyapısında? Madem çok yeteneklisin fb altyapısına gir.
Haksız mıyım Sergenim. Altyapıda çocuk denerken önce takımlarını soracaksın. Sonra emre b. gibi ihanet etmesinler.Puahhahah
iyide iş oraya kadar geldiyse o çocuklar yalanda söylerki altyapıya girebilmek için. bi nevi hayatları kurtulacak sonucta görmuyormusun tuzlalı liboş keko bile ne haldeHaksız mıyım Sergenim. Altyapıda çocuk denerken önce takımlarını soracaksın. Sonra emre b. gibi ihanet etmesinler.
üstad senın kulağın deliktir bu fatör neden altyapıdaki cocuklara şans tanımıyorBu arada ozanın durumu farklıydı.erkenden avrupaya gitmeyi kafaya koydu
Wamangitukayi kiralasak ya
Yeteneklilerse o zaman gidecekler tuttukları takımın altyapısına girecekler. Nasıl bir karakterleri var ki ezeli rakibinin altyapısına giriyor. Aynı şekilde fb'nin altyapısında GSli olsaydı onu da garipserdim. Bunu önlemek için detaylı bir şekilde araştırılmalı çocuklar sosyal medya hesapları falan. Zaten fenerli olduğu hal ve hareketlerinden anlaşılır da.iyide iş oraya kadar geldiyse o çocuklar yalanda söylerki altyapıya girebilmek için. bi nevi hayatları kurtulacak sonucta görmuyormusun tuzlalı liboş keko bile ne halde
sözleşme mevzusu uzadıkca hoca yüzlerine bakmıyor sanırımüstad senın kulağın deliktir bu fatör neden altyapıdaki cocuklara şans tanımıyor
karakter olsa fenerli olmazlardı zaten yasin diyelim ve şık bi şekilde münzaramıza noktayı koyalımYeteneklilerse o zaman gidecekler tuttukları takımın altyapısına girecekler. Nasıl bir karakterleri var ki ezeli rakibinin altyapısına giriyor. Aynı şekilde fb'nin altyapısında GSli olsaydı onu da garipserdim. Bunu önlemek için detaylı bir şekilde araştırılmalı çocuklar sosyal medya hesapları falan. Zaten fenerli olduğu hal ve hareketlerinden anlaşılır da.
bundesliga 2 delermiş yastuttgartlılar baya memnunmuş ondan
iki tanesi imzaladı haberleri dolanıyordu bi ara ya neyse .sözleşme mevzusu uzadıkca hoca yüzlerine bakmıyor sanırım
imzalarlar herhalde.sorun olmaz atalay ve mustafa ile.yunus forvete yakın oynamalı.2.forvet gibi ya da cezasahası cevresinde gezen bi 9,5 numara diyelim.o zaman cok etkili olur.çalımlamayacagı topcu yok o bölgedeiki tanesi imzaladı haberleri dolanıyordu bi ara ya neyse .
yunusu hocanın oynattığı bi macı hatırlıyorum kenarda afferın falan dıyıp hırslı hırslı soylenıyordu yunusda ıyıydı herif oynamaya oynamaya tenkeye dönüştü