Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre kılınç ve mert hakan artık bizim futbolcumuz belli ki ama emrenin menajeri samuel kalunun da menajeri...gelmesi çok olası bence ve kendisi sağ kanat
Sergen Renktaş,sen böyle söylediysen eğer bu iş %100 yattı.

Bu ikisini birden bize yedireceklerini sanmıyorum.

Bunu ikisinin iyi olduğunu düşündüğümden değil bize karşı olan medyadan dolayı söylüyorum.
Yoksa bizde yedekten öteye gidemezler.
En fazla yasin performansı verebilirler.

Bu rezil futbol da emeği olan herkese Lanet Gelsin!

Kazandıkları paradan hayır görmesinler!

Kanatlara ve ortaya hizli kosan ve basan adamlar bulabilirsek Falcao ve Diagne kumarini oynamak lazim pozisyona girememe sorunu cozulur buyuk ihtimal defanslar hangisi ile ugrascak ozeliklikede Onye gelirse cok iyi isleyebilir .Bol bol bol pozisyona gireriz

Sergen Renktaş,sen böyle söylediysen eğer bu iş %100 yattı.

Bu ikisini birden bize yedireceklerini sanmıyorum.

Bunu ikisinin iyi olduğunu düşündüğümden değil bize karşı olan medyadan dolayı söylüyorum.
Yoksa bizde yedekten öteye gidemezler.
En fazla yasin performansı verebilirler.

Bu rezil futbol da emeği olan herkese Lanet Gelsin!

Kazandıkları paradan hayır görmesinler!
Tam diyecektim ilk defa birilerini begeniyor ama gene yanilttin Negatif reis

romada da mı öne koşu yapan adam yoktu diye sorarlar adama nzonzi bey. ordan da oyunu ağırlaştırdığın için gönderildin. ön tarafın ağır olması senin de oyunu ağırlaştırdığın gerçeğini değiştirmez
romadan oyunu agırlastırdıgı icin gonderildiyse biz niye aldık? oyunu agırlastıracak adama ihtiyacımız oldugu icin mi?

Feghouli'nin 2 senede yaptigi katki Belhanda'nin verdigi katkidan cok cok cok daha fazla.

Bence ikiside de iyi fiyata satilsa iyi olur ama ikisinden biri kalacaksa bu kesinlikle Fegh olmali.
Bence ikisini de göndermenin yoluna bakalım. Belhanda şimdi Feghouli yazın

Ocak ayında Belhanda satılıp yerine doğru düzgün bir hücumcu orta saha yazın Feghouli satılıp bedava Emre Kılınç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt