Yasin Kaçar
Parçalı Üye
- 31 Aralık 2009
- 3.276
- 3.366
- 2.223
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 milyon euroya alırız
10 milyon euroya alırız
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Demek sol kanadı.komple.degistirecegiz HAOnyekuru ve Sarrachi:
transfer bu tabii belli olmaz ama eğer bir aksilik olmazsa ligin ikinci yarısında marcelo saracchi ile beraber rakiplerin sağ kanadını kuzey marmara otoyoluna çevireceklerdir.
(bkz: 2019-2020 sezonu kış transfer dönemi)
not: niye kuzey marmara otoyolu diye soracak olursanız, şu an o yol üzerinde bulunan starbucks’tan yazıyorum bu entryi
24 Aralık 2019 11:36 · gurrpegi
KesinlikleAlyapımızdan oyuncu da veririz muhtemelen
Aslında 442 için ideal tandem değil, lakin orta ile beslersen çok gol atar bu ikili sana süper lig de.Diagne ve falcao = creed ve rocky gibi bi birliktelik cıkabilir
Samuel Kalu'yu Gent'te oynarken burada onermistim. Biraz Emre Mor gibi cok fazla bencil oynuyor ama rakibi dribblingleriyle ve calimlariyla zorluyor, tehlike yaratiyor. Sag kanada ilac olur. Bordeaux Kalu'yu satmak istiyor, Hertha Berlin ve Real Betis ilgileniyormus.Evander ve samuel kalu care
höst lan höstNZONZI oynatilsin
ohaNZONZI oynatilsin .. terim ibneligi biraksin artik..
Donsun cagne kraldır böyle deli adamlari severim eglence çıkıyorAma herkes Belhandayi unutmus buna salliyordu Geri donerse gene millet Belhandayi unutur iste
arkadaşım hobbalaaaaaaa ayıpNZONZI oynatilsin .. terim ibneligi biraksin artik..
Super kupa maci, kayseri, alanya. Clde psg maci andone atabilseydi onları o maci da alacakti. Belhanda da kötü çünkü takim kötü sihirbaz degil ki belhanda, arkasi iptal yanında ölü adamlar var lemina bi var bi yok zaten cenesi kirildi sakatti ondan once fitik var dediler ama krala islemedi hemen ertesi maca cikti sonra real maci kufur olayi 3 mac yedek kaldı. 3 senedir takımın en iyisi bu belhandaysa sorun onda degil takimdadirYahu senin yuzunden Messi'ye bile artik supheyle bakiyorum.
Sana tek bir soru soruyorum. Madem Belhanda en iyi oyuncumuz, neden bu sene hicbir maci kurtarmadi? Madem Fegh'den iyi oyuncu neden Fegh'in kotu oynadigi bu donemde takimi kurtarmadi? Bana bize puan kazandirdigi tek bir maci soyle? Yaklasik 20 mac yapildi tek macini soyle?