- 2 Temmuz 2011
- 137.488
- 58.544
- 5.488
kampa yetişecek 3.oyuncu kim lan?bundu mu,evander mi,stoper mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Linnesonyekuru
saracchi
`??
Neden yapmaz mesela? Yeni çevre, ortam ve teknik direktör ile birlikte Ankaragücü performansını ortaya koyamaz mı?
Kaleye gitmekte zorlanan bir Galatasaray’da hızlı oyuncular iş yapar benim bildiğim kadarıyla. Futbol cahiliyim ben, anlatsana argümanlarla mesela.
Yoksa sırf Beşiktaş’da pek süre alamadan oynayamadığı için mi bu yorumu yapıyorsun?
Mesela bizim çöp, leş dediğimiz, bedava yolladığımız Serdar Aziz ve Tolga Ciğerci Fenerbahçe için önemli futbolcular haline geldi. Hatta Serdar Aziz önemli bir miktarla devre arasında Rusya’ya transfer olabilir, öyle konuşuluyor.
Tartışalım hadi.
not: ben Boyd gelsin, iş yapar demiyorum. Bir fikir sunuyorum. Saygısızca yorumuma herhangi bir argüman kullanmadan, sırf beni komik duruma düşürmek için ‘yapmaz’ yorumunda bulunan arkadaşın fikirlerini merak ediyorum.
Yoksa FİFA kariyerinde Douglas Costa’yı mı aldın kanatlara reis?
linnes diagne ve emreyi ek olarak yazmis zatenLinnes![]()
Feghouliye 4-5 m bile vermezler.Bitik durumda.Feghouli gitsin mi gitmesin mi hala karar veremedim. Bu adam garip bir şekilde ikinci yarılarda açılıyor. Sezon sonuna kadar bizde kalmalı sonra satılmalı diye düşünüyorum. Ha çok iyi teklif gelirse mesela +10 m falan satılabilir.
Doğru ya ... bilemedim. Seneye de Mandy yı yazmış.linnes diagne ve emreyi ek olarak yazmis zaten
2 senedir takımı şampiyon yapıyor. Bu sene milli takımını Afrika kupasında şampiyon yapan oyunculardan oldu ayrıca daha 30 yaşında. Bence 4-5 m'den fazla gelir teklif Katar takımlarından vs.Feghouliye 4-5 m bile vermezler.Bitik durumda.
arda felandirDoğru ya ... bilemedim. Seneye de Mandy yı yazmış.
Lemina tekrar kiralık gelirse güzel bir tandem olur.
Ben bir çocuklara ve kaynaklarına sorayım o 3. Oyuncu yu. Takipte kalınız
Sangare Şener Linnes üçünü toplasan adam akıllı bir sağ bek etmez kiSabah Sangare yazmış... Mariano yu 1-2e satılır ise, Sanagre alınacak miş.
Evet Sangare VS Linnes ...kimi istiyorsunuz