Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kampa yetişecek 3.oyuncu kim lan?bundu mu,evander mi,stoper mi?

Ibe
Bundu
S. Kalu

Bakalım Henry nın öteki tarafta ki arkadaşı kim olacak.

Neden yapmaz mesela? Yeni çevre, ortam ve teknik direktör ile birlikte Ankaragücü performansını ortaya koyamaz mı?

Kaleye gitmekte zorlanan bir Galatasaray’da hızlı oyuncular iş yapar benim bildiğim kadarıyla. Futbol cahiliyim ben, anlatsana argümanlarla mesela.

Yoksa sırf Beşiktaş’da pek süre alamadan oynayamadığı için mi bu yorumu yapıyorsun?

Mesela bizim çöp, leş dediğimiz, bedava yolladığımız Serdar Aziz ve Tolga Ciğerci Fenerbahçe için önemli futbolcular haline geldi. Hatta Serdar Aziz önemli bir miktarla devre arasında Rusya’ya transfer olabilir, öyle konuşuluyor.

Tartışalım hadi.

not: ben Boyd gelsin, iş yapar demiyorum. Bir fikir sunuyorum. Saygısızca yorumuma herhangi bir argüman kullanmadan, sırf beni komik duruma düşürmek için ‘yapmaz’ yorumunda bulunan arkadaşın fikirlerini merak ediyorum.

Yoksa FİFA kariyerinde Douglas Costa’yı mı aldın kanatlara reis?

Kardeş iyi misin? Bir soru sordun ve kısaca cevapladım.. 2 sene sonra PTT seviyesine düşecek bir adamın analizini yapmaya gerek duymadım.
Forumun geneline soru cümlesi kurmasaydın ben de cevap atmazdım kimseyi aşağılamak değil amacım zaten az çok beni tanıyanlar da bilir öyle biri olmadığımı..

Feghouli gitsin mi gitmesin mi hala karar veremedim. Bu adam garip bir şekilde ikinci yarılarda açılıyor. Sezon sonuna kadar bizde kalmalı sonra satılmalı diye düşünüyorum. Ha çok iyi teklif gelirse mesela +10 m falan satılabilir.

EMteWDgWkAAWTi8
EMteWDfXUAAj7zC
EMteWDZXUAEU1vq

Yaklasiyor yasklasmakta olan...

Muazzam bir Adam buldum beyler...forvet arkası, SS, gerekirse Santrafor bile oynar.

Screenshot_20191226-124701.webp

Sabah Sangare yazmış... Mariano yu 1-2e satılır ise, Sanagre alınacak miş.

Evet Sangare VS Linnes ...kimi istiyorsunuz

Sabah Sangare yazmış... Mariano yu 1-2e satılır ise, Sanagre alınacak miş.

Evet Sangare VS Linnes ...kimi istiyorsunuz
Sangare Şener Linnes üçünü toplasan adam akıllı bir sağ bek etmez ki

Ya Brugge 'nin sağ beki Mata ya da Atletic'deki Ander Capa ikilisinden birisini istiyorum

[📺A Spor] Galatasaray, Jesse Sekidika [23 kanat, forvet] ile anlaşma sağladı. Nijeryalı oyuncu, Florya'da gerçekleşecek olan devre arası kampına katılacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt