Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba,

yeni hocanın genç olması,takım arkadaşlığı adına olumlu bir adım,
başarı adına bir heyecan getirebilir,
ancak !,
hücum hattın da Mitroviç gitti, bence %25'lik,eğer ki Jesse'yi de kay-
betmişsek (çok kötü) buradan da % 25'lik bir kayıpla,hücum hattımız
% 50'lik bir güç kaybına uğramış demektir ki,bu da bizim küme düştüğü-
müzün ilanı olur.
küme de kalmak istiyorsak ;
Yönetimin her ne pahasına olursa olsun,Jesse'yi sezon sonuna kadar elde
tutmak zorundadır.
son iki maçta bu oyuncuların yokluğu sebebiyle rakip kaleye gidemedik.son maçta her ne kadar Jesse saha da olsa da,ruhen yoktu.

yaziyor bir esesli

Oha Bruma Mertle birlikte şuan. Aldık lan heralde
Tamam Onyekuru Rodrigues filan hepsi iyi kanat oyuncuları ama Bruma gerçekten başka bir yetenekti STSL'de belki de bir daha hiç bu kadar kolay adam geçen bir kanat oyuncusu daha görmeyeceğiz

Tabii Bruma yeniden gelir Galatasaray forması giyerse orası ayrı :love:

Tamam Onyekuru Rodrigues filan hepsi iyi kanat oyuncuları ama Bruma gerçekten başka bir yetenekti STSL'de belki de bir daha hiç bu kadar kolay adam geçen bir kanat oyuncusu daha görmeyeceğiz

Tabii Bruma yeniden gelir Galatasaray forması giyerse orası ayrı :love:

Sekidikayı alıp kiraya vericez galiba. 3 tane pırpır kanat ihtimali vermiyorum hala

Sekidikayı alıp kiraya vericez galiba. 3 tane pırpır kanat ihtimali vermiyorum hala
Babel & Feghouli ikilisini göndermemiz gerekiyor ki Onyekuru ve Bruma için yer açabilelim

Ama dediğin gibi eğer Fatih Terim gerçekten şampiyonluk yarışına çıkacaksa 2. yarıda doğrudan sağ kanat olarak Sekidika'ya güvenmez belki de STSL'de bir takıma kiralayacağız sene sonuna kadar

Onyekuru ve Saracchi zaten kiralık daha kimse alınmamalı kiralık Bruma olsa bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt